Kuba XCG 150 İnceleme

Bu motorun bu kadar ucuz olmasında vardır birşey diye düşünüyorum. Mondial 100 mg superboy mu, Kuba xcg 150 mi alıyım arkadaşlar, karar veremedim bi yardımcı olun. Sağlamlık,az yakması, çekişinin iyi olması benim için önemli bir motorun. Vergi vermekte istemiyorum aslında bir yandan.

Bu motorun bu kadar ucuz olmasında vardır birşey diye düşünüyorum. Mondial 100 mg superboy mu, Kuba xcg 150 mi alıyım arkadaşlar, karar veremedim bi yardımcı olun. Sağlamlık,az yakması, çekişinin iyi olması benim için önemli bir motorun. Vergi vermekte istemiyorum aslında bir yandan.

vergi dedıgınız nedır ? 150lilik motosıkletın vergısı yıllık 100 lıra. bu ucretı veremeyeceksen motosiklet alma zaten. o zevkten mahrum kal bı zahmet. neden bu kadar buyutuluyor bu vergı ya. Mondialle Kuba arasında cok bı fark yok saglamlık acısından cogu modelınde. mondial bi Drift modeliyse patladı o kadar. kuba da XCG'yle patlayabılır. bugun arkadasın XCG'sını denemek ıcın arkasına atladım da, delı gıbı gıdıyor. bır egzozu var acayıp tatmın edıyor. rolantıde tın tın, gaz verdın mı gum gum. cok hosuma gıttı. gaz kesınce patırdamalar falan cıdden aacayıp tatmın edıyor ki titreşim de sıfır. 3e gecerken teker ıstıyor resmen motor. diyecegım o kı guzel motosiklet. KUBA XCG150 incelememde cok methetmedım ama bence 2150 liraya alınabılecek en ıyı motosıklet. 90 yapıyor cok rahat su an. ve daha 150 200kmde mi ne. ılerleyen kmlerde delı gıbı olacak bu XCG arkadasınkı. butun XCG'ler oyle tabı. benım aklıma gırdı valla bu XCG ama oturus tarzı hala hosuma gıtmıyor. bakalım.. XCG al gazla kardesım ne dıyım. cok rahat benden soylemesı. Superboyda balansö malansör yok. 2100lira verilmez o motora. en fazla 1900.

vergi dedıgınız nedır ? 150lilik motosıkletın vergısı yıllık 100 lıra. bu ucretı veremeyeceksen motosiklet alma zaten. o zevkten mahrum kal bı zahmet. neden bu kadar buyutuluyor bu vergı ya. Mondialle Kuba arasında cok bı fark yok saglamlık acısından cogu modelınde. mondial bi Drift modeliyse patladı o kadar. kuba da XCG'yle patlayabılır. bugun arkadasın XCG'sını denemek ıcın arkasına atladım da, delı gıbı gıdıyor. bır egzozu var acayıp tatmın edıyor. rolantıde tın tın, gaz verdın mı gum gum. cok hosuma gıttı. gaz kesınce patırdamalar falan cıdden aacayıp tatmın edıyor ki titreşim de sıfır. 3e gecerken teker ıstıyor resmen motor. diyecegım o kı guzel motosiklet. KUBA XCG150 incelememde cok methetmedım ama bence 2150 liraya alınabılecek en ıyı motosıklet. 90 yapıyor cok rahat su an. ve daha 150 200kmde mi ne. ılerleyen kmlerde delı gıbı olacak bu XCG arkadasınkı. butun XCG'ler oyle tabı. benım aklıma gırdı valla bu XCG ama oturus tarzı hala hosuma gıtmıyor. bakalım.. XCG al gazla kardesım ne dıyım. cok rahat benden soylemesı. Superboyda balansö malansör yok. 2100lira verilmez o motora. en fazla 1900.

Cok Yardımcı Oldunuz.Tesekkürler.

100 TL VERGİ = Depoyu iki defa doldurur 700-800 km yol yaparım (Yaklaşık 2 ay bedavaya motora binmek demek benim için)
2 kişi binecekseniz ve 2 kişi totalde 140 kg geçiyorsa 100 lük yetersiz kalacaktır, özellikle yokuşlarda.

lyv57.png

Neyse, Kuba xcg 15 alacam kararımı berdim. Sanki bu ülke tayyipin babasınınya, motosiklet sürmeye bile para istiyolar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar 2400 gibi rakamlar telaffuz edilmiş çin malı motor için.. 3100'e honda bile alınabiliyor. Çin malına 700 tl daha ekleyip honda cb 125 ace alınabiliyor ona da bir göz atın derim. En azından kafanız rahat olur.

Arkadaslar 2400 gibi rakamlar telaffuz edilmiş çin malı motor için.. 3100'e honda bile alınabiliyor. Çin malına 700 tl daha ekleyip honda cb 125 ace alınabiliyor ona da bir göz atın derim. En azından kafanız rahat olur.
Bırak yaa öyle nijerya malı hondaya bineceğime çin malına binerim daha iyi :) motor fuarında birileri resimlerini çekmişti işçiliği falan berbat ötesi hondaya hiç yakışmıyor.
img8159fx.jpg

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/113086-cb-ace-gelmis-5.html#post2952762

200km'deki motorla son hız denemesi yapmak iyi sonuç vermez. Motor ömrünü kısaltır. Ha zaten 3-5bin binip satarım diye düşünüyorsanız da, satarken içinize sinecekse, bu motora gerçekten iyi baktım diyecekseniz bu sizin vicdanınıza kalmış. Alırken en iyisini isteriz ama aldıktan sonra ya da satarken neden kıymet bilmeyiz anlamam.

Titreşim yoksa balansör vardır.

Ben balansör için çıkıntı olması gerektiğini sanıyordum.
Titreşim denen meret kişiye göre değişiyor. Mesela benim prince'i ilk aldığımda hiç titreşim yok sanıyordum.
Sonra yamaha ybr ile deneme sürüşü yaptım. Yapmaz olaydım. Lanet ettim, titreşim denen şeye. O zaman anladım ki benim motosiklette titreşim varmış. Hemde yüksek devirlerde çok fena.

Bazıları çıkınıtılı olur bazıları çıkıntısız. CBF150 ve YBR 125'te çıkıntı yok mesela... En etkili olan tipi de budur. Ben daha çıkıntılı ve sıfır titreşimli motor görmedim, kendiminki dahil.

Bazıları çıkınıtılı olur bazıları çıkıntısız. CBF150 ve YBR 125'te çıkıntı yok mesela... En etkili olan tipi de budur. Ben daha çıkıntılı ve sıfır titreşimli motor görmedim, kendiminki dahil.
Onlar ayrı, ama eski honda titanlarda ve bu çin malı cg'lerde çıkıntı yoksa balansör olmuyor.

balansör mü var başka bişey mi ben bilmem. 90km hızda 200km'deki bi motor titremiyorsa balansör veya her ne şeyse vardır.

balansör mü var başka bişey mi ben bilmem. 90km hızda 200km'deki bi motor titremiyorsa balansör veya her ne şeyse vardır.

Dediğim gibi bende titreşimi hiç fark etmemiştim.
Ta ki ybr'ye binene kadar. Sende ybr'ye binmediysen; bin, onunla kıyasla.

Dediğim gibi bende titreşimi hiç fark etmemiştim.
Ta ki ybr'ye binene kadar. Sende ybr'ye binmediysen; bin, onunla kıyasla.

oo güven abi baslama sende ya :mrgreen: ayagım bıle tıtremedı abı. ben mı tıtresıme karsı korumalıyım ne anlamadım. var bunda balansör valla. hem bu motoru ınceledıgım bayının servısınde calısıyorum su an, yanı bu motoru ınceledıgım zaman patronla konusmustum. balansör var demıstı onun da mevzusu gectı burda. ben yoktur falan dıyodum ama varmıs :) patron yalan soylemez ıyı adamdır :) XCG'den inip YBR'ye bindim. o arada rahatlık farkı zaten bariz ortada ona laf yok abi. YBR'yle kıyaslama onu :) YBR'yı kıyaslıcaksan anca CBF'yle kıyaslıcan. dıgerlerını ezıyor zaten

merhaba beyler. 9 gündür sayfayı aktif takip ediyorum. fakat sayfa iki güündür dondu kaldı. sizin sayenizde xcg almaktaki kararımı kesinleştirdim. lakin burdaki kuba bayinin elinde kalmamıştı. dükkan sahibinin dediğine göre şu anda yok satıyomuş xcg 150. hafta içi yeni motorlar gelicekti. bir iki güne bende alıyorum hayırlısıyla bi tane bundan. ama bu sayfa ölmesin :) ilk motorum olucağı için çok yardımcı oldu bana. tekrar sağolun ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar