Arkadaşım motordan soğumana gerek yok,motor güzel fakat arkaya büyük diş koymuşlar 43 diş;çekiş için ayarlanmış hız için değil cross motoru gibi.şimdi bende bir süre böyle kullandıktan sonra arka dişliyi 38dişle değiştirdim,motor rahatladı daha tatlı devirlenmeye başladı yakıt tüketmide azaldı yalnız daha zincir kısaltma işi var ona henüz fırsat olmadı,gelelim lastik işine arka lastik dişli arazi tipi lastik yol lastiği değil,üstelik lylon ıslak zeminde yağmurda frenlemede kayıyor kuru zeminde idare ediyor,ön 2.75 18 diğer ybr,cbf ile aynı ebat arka ise 3.25 18 bu lastiğin tabanı 90/90 18e göre biraz kalın,ben arkayı meltzeller 3.25 18 yol lastiğiyle değiştirecem pahalı lastik ama değer yol tutuşu mükemmelleşir frenleme mesafesi kısalır ve viraja yatma,hızlanma herşey iyileşir, fiyatı 175tl civarı motosikletim.com.tr de var arayıp bilgi almak lazım.bütçeniz varsa genelde benim gibi %98 yolda kullanıyorsanız hiç durmayın derim.ön lastik ebadındada var iki lastiğide değiştirirseniz sürmede yanında yat ozaman

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:35 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:38 ----------
Arka lastiği değiştirmek istiyorum artık ırc marka 100/90 18 lastk var fiyatı 90tl sibobu takması 110tl olur. Pirelli,meltzeller,michelin takmak isterim ama onlarda çok pahalı değermi o kadar para bağlamaya lastiğe yazda geldi sayılır kuru sıcak zeminde kullanacağız.bu arada bugün aldığım yerden yedek olarak bi 38 arka diş aldım. 1 tane kalmış,bence 38 den fazla küçültmek çekişten kaybettirir diye düşünüyorum..bulamayıp acil ihtiyacı olan varsa 38 dişliyi fiyatı ve kargo bedeliyle gönderebilirim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------