Sezon acıldı sanirim herkes gezmelerde
cuma gece istanbuldan ciktim çanakkaleye geldim bende toplam 330 km. 1 kere durdum o da susaigim icin. Yola cıkmadan benzin aldıgımda yakıtı hesapladim Geneli şehiriçi olarak 3.1 lt yakmis. 36 disli bu arada. Aşağı yukarı 15 krş. Ve daha yeni 1100 km oldu bence gayet iyi. Uzun yolda 36 diş rampalarda sorun cikarir mi diye düsünmüstüm, 120 kg olmama ragmen ve motorun on freni biraz sıkmasına rağmen beklediğimden çok daha iyiydi.
Bu arada yola cıkmadan filtreye hava tutayîm dedim, emme manifoldunu yırttım yapıstirdim simdilik gidiyor ama serviste parça yoktu 2 3 güne gelir inşalah. Emme manifoldu (karburatorle silindir kapagi arasinda kalan kaucuk ve aliminyum parca) bulabilecegim biryer varmî? Benim sercis getirene kadar alayım yedek dursun.
Bu arada yola cıkmadan filtreye hava tutayîm dedim, emme manifoldunu yırttım yapıstirdim simdilik gidiyor ama serviste parça yoktu 2 3 güne gelir inşalah. Emme manifoldu (karburatorle silindir kapagi arasinda kalan kaucuk ve aliminyum parca) bulabilecegim biryer varmî? Benim sercis getirene kadar alayım yedek dursun.