sübap ayarı ile üst kapak ile alakası yok. fotoda gözüken 8-9cm çapındaki yuvarlak kapak açılmış, muhtemelen egzantirik ayarı yapılmış. 2 adet cıvata tutuyor, kapağı çıkar ve kanalın içinde takılı duran Oring contayı kontrol et.aldığım sahibi subap ayarının daha yapılmadığını söylemişti yani üst kapak açılmamış olması lazım ama yağ kaçağı olduğuna göre açılmış olabilir sanırım
herkeze merhaba,
2011 yılından beri STR 250 kullanıcısıyım.
çok zor şartlarda test etmiş bulunmaktayım.
inananın diğer firmalara göre çok fazla sağlam bir motor yapısına sahiptir.
bana ait videolardan str 250'nin neler yapabildiğini görmek istermisiniz?
linke tıklayın ve izledikten sonra yorumlarınızı alayım.
http://www.youtube.com/watch?v=NjG3RZVIk_I
o yağlanma bendede mevcut.ama motor hiç açılmadı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
str ile teker yapabilen ilk seni gördüm tebrik ederim.taktik isteriz![]()
Ya hacılar ben pişman oldum motoru sattığıma be, ne güzel ayda birde olsa biniyodum.
Erhan ın gazına geldim o sattı bende sattım.
Ne yapsam alsam mı bir cross daha![]()
Arkadaslar motoru aldim Cuma gunu bana ulasacak ve birkac sey sormak istiyorum.
Oncelikle hangi yagi kullanmaliyim? 10/40 - 10/50 - 20/50 ???
Ayrica Rodaj do eminde nelere dikkat etmem gerekiyor?
Hayırlı olsun.. 3750TL 2012 model(Yeni kasa) için güzel fiyat bence. Ankara'da 4600TL istedi satıcı.. Siz hangi bayiden aldınız acaba? Bende ikinci el düşünüyordum ama eğer sizin aldığınız rakamlara sıfır bulursam süper olur..
Ya hacılar ben pişman oldum motoru sattığıma be, ne güzel ayda birde olsa biniyodum.
Erhan ın gazına geldim o sattı bende sattım.
Ne yapsam alsam mı bir cross daha![]()
Hayırlı olsun.. 3750TL 2012 model(Yeni kasa) için güzel fiyat bence. Ankara'da 4600TL istedi satıcı.. Siz hangi bayiden aldınız acaba? Bende ikinci el düşünüyordum ama eğer sizin aldığınız rakamlara sıfır bulursam süper olur..
Yeni Kasalarıyla sadece Amortisör farkı oldugundan dolayı; Ben eskı kasa aldım.2012 MODEL ; 00001 KM de... Sadece görsellık ıcın 750 TL fazla para vermek pek ıcıme sınmedı acıkcası. Zaten Hayabusa'ya kardes olarak alıyorum ve ılk kez Kros bineceğim için, ucuzuna baktım
Ben Samsun'daki "CANTUR MOTOR KUBA" dan aldm. Evıme kadar da getırıyorlar. Ellerınde 1 tane daha kalmış sanıyorum![]()