Kuba Kuba STR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ha birde bukadarcık yağ kaçırma ile motorda yağ kalmama durumu imkansız, oyüzden bukadar yağ kaçağının zararı yok için ferah olsun. ama tabi kapakçıktaki O ring contayı değiştirmen daha iyi olur.

aldığım sahibi subap ayarının daha yapılmadığını söylemişti yani üst kapak açılmamış olması lazım ama yağ kaçağı olduğuna göre açılmış olabilir sanırım

aldığım sahibi subap ayarının daha yapılmadığını söylemişti yani üst kapak açılmamış olması lazım ama yağ kaçağı olduğuna göre açılmış olabilir sanırım
sübap ayarı ile üst kapak ile alakası yok. fotoda gözüken 8-9cm çapındaki yuvarlak kapak açılmış, muhtemelen egzantirik ayarı yapılmış. 2 adet cıvata tutuyor, kapağı çıkar ve kanalın içinde takılı duran Oring contayı kontrol et.

2005ten beri çinli kullanınca çok şey öğreniyor insan :) KLR'yi aldığımdan beri sadece yağ değişmine birde muhabbet etmeye gider oldum servise :D

herkeze merhaba,
2011 yılından beri STR 250 kullanıcısıyım.
çok zor şartlarda test etmiş bulunmaktayım.
inananın diğer firmalara göre çok fazla sağlam bir motor yapısına sahiptir.
bana ait videolardan str 250'nin neler yapabildiğini görmek istermisiniz?
linke tıklayın ve izledikten sonra yorumlarınızı alayım.
http://www.youtube.com/watch?v=NjG3RZVIk_I

o ne teker bee helal :cat:

bana biraz taktik versene nasıl teker yapıyorsun str 250 ile? hangi vites, hangi teknik, o şekilde sabit gitmeyi nasıl koruyabiliyorsun falan
bende yapmayı çok istiyorum da

o yağlanma bendede mevcut.ama motor hiç açılmadı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------

herkeze merhaba,
2011 yılından beri STR 250 kullanıcısıyım.
çok zor şartlarda test etmiş bulunmaktayım.
inananın diğer firmalara göre çok fazla sağlam bir motor yapısına sahiptir.
bana ait videolardan str 250'nin neler yapabildiğini görmek istermisiniz?
linke tıklayın ve izledikten sonra yorumlarınızı alayım.
http://www.youtube.com/watch?v=NjG3RZVIk_I

str ile teker yapabilen ilk seni gördüm tebrik ederim.taktik isteriz :)

o yağlanma bendede mevcut.ama motor hiç açılmadı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------

str ile teker yapabilen ilk seni gördüm tebrik ederim.taktik isteriz :)

Bizim özgürde yapıyor bak bende onu gördüm :) ışıklarda bir arkadaşlar kalkış yapmışlardı ordan aklımda kalmış ::blusssh:

Arkadaslar motoru aldim Cuma gunu bana ulasacak ve birkac sey sormak istiyorum.
Oncelikle hangi yagi kullanmaliyim? 10/40 - 10/50 - 20/50 ???
Ayrica Rodaj do eminde nelere dikkat etmem gerekiyor?

Hayırlı olsun.. 3750TL 2012 model(Yeni kasa) için güzel fiyat bence. Ankara'da 4600TL istedi satıcı.. Siz hangi bayiden aldınız acaba? Bende ikinci el düşünüyordum ama eğer sizin aldığınız rakamlara sıfır bulursam süper olur..

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ya hacılar ben pişman oldum motoru sattığıma be, ne güzel ayda birde olsa biniyodum.

Erhan ın gazına geldim o sattı bende sattım.

Ne yapsam alsam mı bir cross daha :)

Arkadaslar motoru aldim Cuma gunu bana ulasacak ve birkac sey sormak istiyorum.
Oncelikle hangi yagi kullanmaliyim? 10/40 - 10/50 - 20/50 ???
Ayrica Rodaj do eminde nelere dikkat etmem gerekiyor?

öncelikle hayırlı olsun
kaliteli bir yağ olsun da çok da önemli değil o rakamlar..

Hayırlı olsun.. 3750TL 2012 model(Yeni kasa) için güzel fiyat bence. Ankara'da 4600TL istedi satıcı.. Siz hangi bayiden aldınız acaba? Bende ikinci el düşünüyordum ama eğer sizin aldığınız rakamlara sıfır bulursam süper olur..

arkadaş yeni kasa aldım demedi ki.. o paraya yeni kasasını vermezler. 2012 eski kasalar da var.

Ya hacılar ben pişman oldum motoru sattığıma be, ne güzel ayda birde olsa biniyodum.

Erhan ın gazına geldim o sattı bende sattım.

Ne yapsam alsam mı bir cross daha :)

kros candır :mrgreen:

Ben 2012'leri yeni kasa sanıyordum. Ama yine de nerdeyse 900TL farka değecek bir değişiklik var mı ki eski ile yeni arasında?

Yeni Kasalarıyla sadece Amortisör farkı oldugundan dolayı; Ben eskı kasa aldım.2012 MODEL ; 00001 KM de... Sadece görsellık ıcın 750 TL fazla para vermek pek ıcıme sınmedı acıkcası. Zaten Hayabusa'ya kardes olarak alıyorum ve ılk kez Kros bineceğim için, ucuzuna baktım :)
Ben Samsun'daki "CANTUR MOTOR KUBA" dan aldm. Evıme kadar da getırıyorlar. Ellerınde 1 tane daha kalmış sanıyorum :)

Yeni Kasalarıyla sadece Amortisör farkı oldugundan dolayı; Ben eskı kasa aldım.2012 MODEL ; 00001 KM de... Sadece görsellık ıcın 750 TL fazla para vermek pek ıcıme sınmedı acıkcası. Zaten Hayabusa'ya kardes olarak alıyorum ve ılk kez Kros bineceğim için, ucuzuna baktım :)
Ben Samsun'daki "CANTUR MOTOR KUBA" dan aldm. Evıme kadar da getırıyorlar. Ellerınde 1 tane daha kalmış sanıyorum :)

şimdi amatör olarak bineceğiniz için doğrusunu yapmışsınız o açıdan kutluyorum sizi fakat amortisör farkına "sadece görsellik" diyip geçmek çok yanlış bir yaklaşım. Bir arazi motorunun en önemli parçası amortisörleridir. Bu yüzden amortisör değişikliği "sadece görsellik" değildir.

@sgurdal

Amortisör tabiiki önemli fakat burdaki bir cok arkadasımız Eski kasalarında olan memnunıyetlerını anlatmıslar. Yenı kasalarda tek fark amortisör ve jantların sarı olmasıdır. Görsellik kısmı; JANTLAR dır...
Arkadaslar Hala YAĞ için yorum beklıyorum. Motor Sıfır gelecek fakat ben Çalıstırmadan Yağını castrol 10-40 ile değiştirmek ISTIYORUM. Motor ıcerısındekı CİN MALI yağ ile kullanmak ıstemıyorum. Siz ne dersınız? 10-50 mı denemelıyım ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar