Kuba Kuba STR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sende haklısın dostum.
ama o da kanuni cross 250 gibi olmasın. böbrek taşı dökenden

Yok zannetmiyorum,dedim ya 2010 Almanya İntermot fuarında tanıtımı yapılmış,titreşimsiz 100'den sonra Cross 250'ye benzemez bu.:)

umarım en yakın zamanda bu motoru deneme fırsatı olur da bize tecrübelerini paylaşırlar

umarım en yakın zamanda bu motoru deneme fırsatı olur da bize tecrübelerini paylaşırlar

Efe:) İzmir'de Ege'de bunun neredeyse her ilçede bayisi var, Eskişehir'de bir Sivrihisar ilçesinde o da bana 100km uzak, yakın olanlar bayiye geldiğinde bir inceleyip haber ederse memnun olurum.:)

tamam. sen bana bayinelere geldiği zaman hatırlat ben gidip bakarım. iş yoğunluğundan unuturum da :)

Mondi Shineray enduroya 9000Tl dedikten sonra fiyat oldukça makul.

motorhocası bu fiyat anahtar teslimi fiyatmıdır acaba? bende ilk motor olarak cbf150-ybr125-bide bu motor arasında kaldım.

+200tl plaka masrafı tutar.

Mondi Shineray enduroya 9000Tl dedikten sonra fiyat oldukça makul.

fiyat gerçekten ilk motorunu alacaklar ya da enduro-cross tarzı bir motora geçecekler için çok uygun, 17hp gücüyle bir sürü markanın aynı tarz motorunu geride bırakıyor, 25hp su soğutmalı makinasını bu fiyata verseler ben %100 alırdım, hali hazırda sorunsuz bir makinam olduğu için ikinci makinanın doğal olarak daha güçlü olması lazım, belki yetkilileri konuyu okuyordur diye yazayım dedim, zaten anket sonuçları da 25hp lik motoru işaret ediyor ...

Su soğutmalı da gelir, yüksek performans beklentileri olanlar hava soğutmalıyı tercih etmeyip beklemeliler. Ama fiyatını tahmin edemiyoruz. Ben de kararsız kaldım su soğutmalı da getirilse kafada soru işareti kalmayacak.

Yakışıklı bir motor.Su soğutmalısı uygun fiyatlı gelirse şayet piyasayı sarsabilir.Fakat hava soğutmalı 17 hp olan cihaz sanki biraz güçsüz kalmış.Keyif alınabilitesi yüksek bence.Başlangıç için uygun görünüyor.Görünüş ve ortalama performans isteyenler için uygundur sanki.

Hesaplıymış ama bu çinliye gönlümü kaptım galiba .:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar