- Konu Yazar
kardeş imageshack sitesine resmini upload et.sonra cevap yazmaya gir resim ekleye linkleri yapıştır
Kemalettin Lastiği nasıl ettin aldınmı? Yoksa geçen ki gibi taktırdında bize haber vermiyonmu?
kardeş imageshack sitesine resmini upload et.sonra cevap yazmaya gir resim ekleye linkleri yapıştır
yok ağam yok daha almadım.yaw lastiği borca alıcım tamam da,taktırmaya para yok.
ön lastik=45 ytl
arka lastik=70ytl
ön çamurluk=15 ytl
arka dişli=10-15 ytl
bakım=40-50 ytl
hemen hemen 200 ytl gerek.garajda bi tane bisiklet vardı onu sattım ama daha parasını almadım.alınca soluğu motorcuda alıcam.ha birkaç sorum olacaktı
1-depoyu nasıl çıkarırım?(hava filtresini temizliyecem de)
2-hava filtresi nasıl temizlenir?
3-buji ne önerirsiniz ve nasıl değiştirilir(bi tane ngk aldım eskisini zor da olsa çıkardım ama yenisini bi türlü takamadım.uğraşırken kırıldı fiyatı da 4,5ytl idi)
teşekürler motordaşım. Lakin sizin oralarda daha havalar müsade etmiyo anlaşılan. Devamlı yağmur yağıyor herhalde sizin oralara bizde nerdeyse yağmur duasına çıkacaz.
kemalettin salton sonunu getirememiş. Depoyu çıkarttıktan sonra karbüratörün arkasında akünün olduğu yerde siyah bir şey göreceksin. İşte o hava filtresi. Hava filtresini tutan iki vida ile birde metal bağcık göreceksin. Onları söktükten sonra esas hava filtresine ulaşabilirsin. Hava filtresini tersten hava tutacaksın kompresörle. Basınçlı hava tutmazsan söktüğün işe yaramaz.
Geçen pazar çektiğim resimler. Motor biraz kirli. İşallah bu pazara daha iyilerini çekecem. Hep lastik yanağına beyaz yazı yazıldı bakayım beğenecekmisiniz.s.a motordaşlar. Kınalı kuzumu özlemişim yahu havalarda şu sıralar bahar havası var özlem gideriyoruz onunla. Bu arada motorlarınızın resimlerini koysanıza ahanda bu benim kınalı kuzum. Büyüyünce inşallah kınalı koç olacak![]()
Gökhan abi bence arka çamurluğu kısaltırsan,yağmurlu havalarda arkan pislenir.
ama yine de sen bilirsin.yaw ben arka dişliyi şimdi(1600km filan) değiştirsem olur mu?lastik almaya gitiğimde bütün işimi bitirip gelmek istiyorum da!bi de arka maşaya boyayı nerden aldın?
honda içinde aynı şeyi söledim bunu içinde sölicem. yandan motor güzel ama önden ve arkadan o ince tekerlerle motor 0. benim bianch(bisiklet)imden farkı yok
@Huceyn
Şu sticker ları kaça yaptırdınÇok güzeL durmuşl motorun
![]()
Bence düşünmekten vazgeç huceyn motorun ağırlığı o hıza yetmez,zaten iskeletide dayanmaz.Daha öncede tartışıldı bu topicte.
senin motor ne marka kardeş.gelion burda çamur atıon bizim motorlara.ne kullanıon yani R1,600rr.r:
r:
r:
r::farao::farao::farao:
resim koymayı öğrenmeye çalışıom yazdan kalma bi resim vardı.işte yawwru caylanım![]()
![]()
benim motorum var falan demedim. yazdım oraya zaten şu an sadece sıfırı 800 ytl olan bianch bisikletim var. ama 1 ay sora motorumda olacak. kimsenin motoruna camur atmıom sadece düşüncemi dile getiriom. herkes aynı tarz foto koyuyo.hep yan profil.tamam yandan gerçekten şahane duruyo. bide önden arkadan koyun. o tekerler o motorları öldürüo yaa. ben motor alcam dedim ama ben sizin kadar zengin değilim 2000 ytl lik bi scooter alacam. onun tekerleri bile bunlardan daha güzel:cherry::cherry: