Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hangi şehirde oturuyosun

yedek parça sıkıntısı çekiyormusun grenaj filan ?
balıkesirde oturuyorum yedek parça sıkıntısı oldukça fazla.yana yatırmıştım geçen sene rüzgarlık kırıldı.bi kaç yerde hasar vardı sorduk bizde yok dediler.antalyada yedek parça satan yer varmış ama orada da motorun rengine uygun olan grenaj yokmuş.yani anlayacagın bu makinayı çokkk itinalı kullanacaksın..yoksa parça konusunda zorlanabilirsn :pale:

balıkesirde oturuyorum yedek parça sıkıntısı oldukça fazla.yana yatırmıştım geçen sene rüzgarlık kırıldı.bi kaç yerde hasar vardı sorduk bizde yok dediler.antalyada yedek parça satan yer varmış ama orada da motorun rengine uygun olan grenaj yokmuş.yani anlayacagın bu makinayı çokkk itinalı kullanacaksın..yoksa parça konusunda zorlanabilirsn :pale:

Antalyada bulursan yerini Ver Ben sana yollatayım :) Veya lazım olursa bana söylersin Gider araştırırım.:cat:

burdada var eğer sorun yaşarsan haber ver

sağ olun arkadaşlar bi ihtiyac oldugu zaman size söylerim :) bide çamurluk kırıldı benim sonradan topladım parçaları japonladım.yenisini almaya gerek yok sanırsam arkadaş dedi polyesterci kalıp olarak kullanır yenisini yapar dedi.yarın söküp vercem.acaba sprey boyayla kendim boyasam iyi olurmu yenisi yapıldıktan sonra??

olru olur neden olmasın hatta el emeği olduğu için daha değerli olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------

arkadaşlar bu motorun tam olarak teknik özellikleri nelerdir?

getiren markalardan biri 10,8 beygir diyor bazıları 14 beygir

birde bazı motorlarda 110-9 filan oluyo modelleri hakikaten bakıyorsun 110-9 101 cc oluyor acaba bundada 150-23 127cc filan olabilirmi

dinamoya sokan arkadaşlar vardı onlar ne gördüler dinamoda?

olru olur neden olmasın hatta el emeği olduğu için daha değerli olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------

arkadaşlar bu motorun tam olarak teknik özellikleri nelerdir?

getiren markalardan biri 10,8 beygir diyor bazıları 14 beygir

birde bazı motorlarda 110-9 filan oluyo modelleri hakikaten bakıyorsun 110-9 101 cc oluyor acaba bundada 150-23 127cc filan olabilirmi

dinamoya sokan arkadaşlar vardı onlar ne gördüler dinamoda?

Motor gucu ruhsatta 8.2 kw yazıyordu benim.

Ben Hyo ile devam kardeşim :)

Cakalaz Ustam Şu hyo nu Bi anlatırmısın :) http://www.sahibinden.com/hic_istemeyerek_satmak_zorundayim-86WQQaXQQ21571914WQQpXQQdisplayitem bu ilana baktım da Bu arkadaşda antalyadaymış bizim memlekette Dikkatimi çekti Motor Güzel gozukuyor Ybrden sonra Hyo almayı düşünmeye başladım baya baya :) 5.000 tl Çıkarabilsem şimdi bile şu makinayı alabilirim :) yardımlarını beklıyorum Ben kullanabilirmiyim Ağırmı gelir bize..Parçası nedir Ne değildir yakıtı hızı titreşimi cartu curtu varmıdır müsait oldugun zaman bi yazarsan sevinirim:p:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:56 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/72690-modifiye-hakkinda-yamaha.html ayrıca bu konuya yardımlarınızı bekliyorum:) hayırlı sabahlar

Hopppsss Yayindaydim Cagirdilar Geldim...

Simdi Kücük Bi suclama Yapti Bi Arkadas... Bende Cok Almak İstiyodum Ama Bizim Patrondan Parayı Alamadım Halan Daha Almaya Ugrasiyorum Aldigim Gibi Alicam Ama Cbr Alicam osmaniyeli Abi Saolsun Onu Almami Önerdi.

ne durumda motorlar Yoktur umarim kaza filan

Hopppsss Yayindaydim Cagirdilar Geldim...

Simdi Kücük Bi suclama Yapti Bi Arkadas... Bende Cok Almak İstiyodum Ama Bizim Patrondan Parayı Alamadım Halan Daha Almaya Ugrasiyorum Aldigim Gibi Alicam Ama Cbr Alicam osmaniyeli Abi Saolsun Onu Almami Önerdi.

ne durumda motorlar Yoktur umarim kaza filan

Senin açtığın konulara baktım bi alamadın sende he gezinirken gordum lotodan 3000 tl tutturmuşsun :queen: Hayırlısı bakalım :cat: Bizde ybr Ordan hyo veya ninja yolunda ilerliyoruz :queen: Skyjeti dağıttım sattım :queen: Öyle Arada uğra :cat:

Kujumax reklam yapma:queen: Bende açtım öyle bir radio zamanında arabesk arabesk arabesk :queen:

ooo hadi hayırlı olsun

kaç yaptın:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------

Dj naber. radyo istasyonu yerel yayında yapıyor mu. reklam gelirleriniz nasıl

Eyw abi :) Performans açık hava filtresi taktırdım Sesi Zaten Mükemmel.120-125 civarı goruyorum Hız yetmiyor aslında ama sesi yetiyor yaza kadar idare etsin 250cc SS ile yola devam :cherry: Çakma dj abi o Koca radioda 1 tane kız var:cherry::cherry:

Son düzenleme:
Eyw abi :) Performans açık hava filtresi taktırdım Sesi Zaten Mükemmel.120-125 civarı goruyorum Hız yetmiyor aslında ama sesi yetiyor yaza kadar idare etsin 250cc SS ile yola devam :cherry:

yazbakalım izelnimlerini ben de ybr sürdüm ama senin görüşlerin nasıl . f5 e göre kıyasla bakim fakat titreşim konusunda kıyas yapma liütfen:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:07 ----------

inanmıyorum topiği 5 üye okuyor

f5 te son ayların en hit günündeyiz:p

yazbakalım izelnimlerini ben de ybr sürdüm ama senin görüşlerin nasıl . f5 e göre kıyasla bakim fakat titreşim konusunda kıyas yapma liütfen:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:07 ----------

inanmıyorum topiği 5 üye okuyor

f5 te son ayların en hit günündeyiz:p

:p abi ilk izlenimlerim olarak
1.Rahatlık gerçekten çok rahat bir motor . Skyjet varken, Küçük SS dir Kendisi Akrobasi hareketleri yapıyordum (Trafiğe kapalı alanda:cherry: )Bunda çok şükür öyle bir imkan yok Skyjet bu konuda Önde hadi sizin motorlarıda övelim:cherry:
2.Olarak Performans İyi durumda Hızlı kalkıyor Skyjet'e göre.İyide gidiyor .Kullanırken yormuyor.
3.Olarak Benzin konusu Skyjetten fazla yakıyor.Fark var arada:cat:
4.Olarak Yamaha kalitesi 0 Titreşim Var Sakın kızma abi :queen::queen::queen:
İlk gözlenimlerim bunlar.Başka şuan aklıma gelmiyor açıkcası.
Skyjetten sonra Baya bi hafif geldi motor Orasıda var..Ama bu motorlada tecrübemi 2 ye katlayıp Haziranın başında hyo 250 gtr Veya parama göre ninja almak istiyorum :cat:
Topiği 5 üye okuyor'du abi Onda bu recai ne yazıyor bukadar Meraktandır:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar