Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

motoru alırken çok diketli ol,
motorda grenaj sıkıntısı var,
ve yok denecek kadar az sayıda bulunabiliyor...

ßu motoru 2.el temiz olarak 1.000 ytL ye aldım 300 ytl masraf yaptım alalı 1 ay oLdu bi döküLmediği kaLdı.. Allah yardımcısı oLsun binenlerin.

slm arkadaşlar

arkadaşlar ben daha yeniyim bu sitede resim falan nasıl ekleniyor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fena değil

bence güzel makina kardeş hız düşük ama!

bencede fiyatına göre oldukça iyi bir motor ben 2 seneden beri kullanıyorum büyük bir arıza çıkardığını görmedm.çin malı oldugundan dolayı biraz daha titiz kullanmalısın.renk olarkta yeşil bence en güzeli :cat:

arkadaslar depo kilit yerim bozuldu kendi imkanlarımca yapmaya uğraşmaktayım. benim cok yakın bi arkadasım yeni motosiklet tamir dükkanı actı onla birlikte yapmaya uğrasmaktayız. acaba bunların sıfırı falan varmı yada baska motorlarınki falan uyuomu? bilgileirnizi yardımlarınızı bekliorum.. tesekkür ederim

vala benmde kilit bozulmştu zar zor çıkarmştk ama kapak allah rahmet eylesn.:pale:.çok aradım aynısından ama bulamdm sanırsam cbf150 ile cbr125 kapkları uyuyor ama biraz ayar yapman gerekio aldın kapak üstünde :wiinkk:

Noldu F5 ciler Çok durgun burası..

senin yüzünden :cherry: motoru kötüleyip durdun .alan yok

ybr gibi düşünme. usta seni soysa 1000lira yinede titreşimi çözemezsin.

sen onun titreşimine alışacaksın. ybr den farklı bir motor. hızı yerinde ybr ye göre. ama titremesi var işte

1000 liraya ne bekliyorsun Recaicim . olmadı sat gitsin . bir cbr 125 al:)

Son düzenleme:
valla ole diyorsun dorudur abi zaten satıyorum motoru diğer hafta içinde inş :) fiyatına gore hakkını verdi

şimdiden hayırlı olsun yeni motorun. paran varsa daha iyi olur tabi. 250 lik veya bir cbr 125 alabilirsin. hatta cbr 600:cherry:

f5 te kötü değil be hacı . 1000 liraya mis gibi moto. aldırdınız bana f5 deme yani:p

şimdiden hayırlı olsun yeni motorun. paran varsa daha iyi olur tabi. 250 lik veya bir cbr 125 alabilirsin. hatta cbr 600:cherry:

f5 te kötü değil be hacı . 1000 liraya mis gibi moto. aldırdınız bana f5 deme yani:p

Abi Valla nazar değdi dün sana yazdkdan sonra çıktım kaza yaptım..

bu ön kapaklar nekadar tutar on sinyallerın oldugu kapaklar sağ sol bilgisi olan varmı :s

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 ----------

2.el farketmez yan sanayi antalyada acaba nerden bulabılırım sımdı sanayye gıdıyorum tam adı ne acaba o kapakların

Abi Valla nazar değdi dün sana yazdkdan sonra çıktım kaza yaptım..

bu ön kapaklar nekadar tutar on sinyallerın oldugu kapaklar sağ sol bilgisi olan varmı :s

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 ----------

2.el farketmez yan sanayi antalyada acaba nerden bulabılırım sımdı sanayye gıdıyorum tam adı ne acaba o kapakların

çok geçmiş olsun .bulabilir misin bilmiyorum ama tanesi 40 lira

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar