Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

uzun uğrasınca titreşim hissedilir derecede azalıyor.. Fakat bunun için de 100 Liraya yakın para aöıyorlar.. İnşallah dediğin gibi titreşimden kurtulursunuz :)

Bizim Huceyn yaptırmıstı bişeyler motoruna; titreşimi %80 azaltmıstı...Yaklasık 100 lira tuttu demişti bana :) Valla fuzuli bir masraf gibi geliyor bana? Çünkü ok rahatsız edecek bir durum gelmedi bana hiç bir zaman !

Bizim Huceyn yaptırmıstı bişeyler motoruna; titreşimi %80 azaltmıstı...Yaklasık 100 lira tuttu demişti bana :) Valla fuzuli bir masraf gibi geliyor bana? Çünkü ok rahatsız edecek bir durum gelmedi bana hiç bir zaman !

Haklısın ben 2 gundur kullanıyorum hissetmiyorum bende 80 ytl civarı harcıcam..O işe.Arkamda oturan İndiği Zaman hala titrek halde olduğu görülüyor ama :) :D

beyler titreşimi ne kadar azaltmaya çalışırsanız çalışın arkadaki mutlaka titreyecektir bu motoda.

azalıyormu titreşim azalıyor tabi.ama hiç bir zaman ybr gibi az titremiyor.

yüzde 80 oranında azaltabilirsiniz bu mümkün. ama geriye kalan yüzde 20 titreşim ybr ye göre sarsıntı gibi denebilir. ybr süren birisi her ne şekilde olursa olsun bu motoru sarsıntılı bulur.

100 lira ustaya vermeyin. veriyorsanız da ustanın ne yaptığını izleyin. usta şimdi git akşam al derse olmaz. görün ne kadar işlem yaptığını.

bu topiği baştan sona okuyun ne tür titreşim azaltıcı işlemler yapıldığını ona göre yaptırın

beyler titreşimi ne kadar azaltmaya çalışırsanız çalışın arkadaki mutlaka titreyecektir bu motoda.

azalıyormu titreşim azalıyor tabi.ama hiç bir zaman ybr gibi az titremiyor.

yüzde 80 oranında azaltabilirsiniz bu mümkün. ama geriye kalan yüzde 20 titreşim ybr ye göre sarsıntı gibi denebilir. ybr süren birisi her ne şekilde olursa olsun bu motoru sarsıntılı bulur.

100 lira ustaya vermeyin. veriyorsanız da ustanın ne yaptığını izleyin. usta şimdi git akşam al derse olmaz. görün ne kadar işlem yaptığını.

bu topiği baştan sona okuyun ne tür titreşim azaltıcı işlemler yapıldığını ona göre yaptırın
Eywallah abi Ben Ybr kullanan biriyim Farkı Her zaman belli olucak Sonuçda Yamaha :cat:

Meraba arkadaşlar bende f5 alıcam o yüzden motorumu satılıga cıkardım. daha sıfır sayılıo 1100 km de mavi orjinal bi mondial var bende.. almak isteyen olursa veya bana müşteri bulan olursa msj atsın lütfen..

Kujumax kardeşim tanıyo beni. izmirden alıcı bekliyoruz.. fiyatı anlaşır görüşürüz..

Meraba arkadaşlar bende f5 alıcam o yüzden motorumu satılıga cıkardım. daha sıfır sayılıo 1100 km de mavi orjinal bi mondial var bende.. almak isteyen olursa veya bana müşteri bulan olursa msj atsın lütfen..

Kujumax kardeşim tanıyo beni. izmirden alıcı bekliyoruz.. fiyatı anlaşır görüşürüz..

Arkadaşlar Motor Gerçekten Temiz handa_delisi artık kanka olduk resmen Biraz Yardım Edinde Satalim Motorunu Onda sizler Gibi F5 Binsin [ inşallah yakında bende bincem:p ]

İnşallah kardeşim bizde f5 ailesine katılcaz.Ama benim gözüm gibi baktıgım motorumu satmam lazım.

İlk motorum f5 olcaktı ama olmadı bari 2. motorum f5 olsun demi..:)

merhaba arkadaslar.bende uzun süredir çelik yuan f5 kullanıcısıyım.buraya daha yeni uye oldum ve forumdan sohpetlerden hoşlandım.bana ön camurluk ve ön cam gerekli fakat epeydir bulamıom. motorum kırmızı.en kısa sürede resimleri eklicem. BANA PARCA KONUSUNDA YARDIMLARINIZI BEKLİOM. ön cam ve ön camurluk.... simdiden tesekkrler... lüleburgaz ferdi

merhaba arkadaslar.bende uzun süredir çelik yuan f5 kullanıcısıyım.buraya daha yeni uye oldum ve forumdan sohpetlerden hoşlandım.bana ön camurluk ve ön cam gerekli fakat epeydir bulamıom. motorum kırmızı.en kısa sürede resimleri eklicem. BANA PARCA KONUSUNDA YARDIMLARINIZI BEKLİOM. ön cam ve ön camurluk.... simdiden tesekkrler... lüleburgaz ferdi

ön cam bulamazsın.çamurluk bulabilirsin. veya başka motoların çamurlukları da oluyor bazen f5 lere

Öncelikle Aramıza Hoşgeldin Sana Yardımcı Olmaya Çalısıcam Sahibinden.com baktınmı veya 2.elmotoraksüarı yazarsan google gibi taracıya cıkar

ybr çamurluk oluyor dün bizzat yaptım.ancak biraz modifiye istiyor.el yatkınlığı şart

ybr çamurluğu denemedim internetten aradım ama bulamadım.HOŞBULDUK ÇOK TESEKKUR EDERİM. UZUN SÜREDİR BU PARÇALARA İHTİYACIM VAR LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİOM

dedğim gibi ybr çamurluk uyduracaksn.camıda geçmiş sayfalarda salton ayarlamıştı.orj. den daha güzel olmuştu.öyle halledeceksin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar