Büyük dişli taksan da titreşim geçimiyo !
ßenim Bi arkın motor var f5 Onda Titreşim yoK. Yaptırdığı yere götürücem..
Bizim Huceyn yaptırmıstı bişeyler motoruna; titreşimi %80 azaltmıstı...Yaklasık 100 lira tuttu demişti banaValla fuzuli bir masraf gibi geliyor bana? Çünkü ok rahatsız edecek bir durum gelmedi bana hiç bir zaman !
Eywallah abi Ben Ybr kullanan biriyim Farkı Her zaman belli olucak Sonuçda Yamaha :cat:beyler titreşimi ne kadar azaltmaya çalışırsanız çalışın arkadaki mutlaka titreyecektir bu motoda.
azalıyormu titreşim azalıyor tabi.ama hiç bir zaman ybr gibi az titremiyor.
yüzde 80 oranında azaltabilirsiniz bu mümkün. ama geriye kalan yüzde 20 titreşim ybr ye göre sarsıntı gibi denebilir. ybr süren birisi her ne şekilde olursa olsun bu motoru sarsıntılı bulur.
100 lira ustaya vermeyin. veriyorsanız da ustanın ne yaptığını izleyin. usta şimdi git akşam al derse olmaz. görün ne kadar işlem yaptığını.
bu topiği baştan sona okuyun ne tür titreşim azaltıcı işlemler yapıldığını ona göre yaptırın
Meraba arkadaşlar bende f5 alıcam o yüzden motorumu satılıga cıkardım. daha sıfır sayılıo 1100 km de mavi orjinal bi mondial var bende.. almak isteyen olursa veya bana müşteri bulan olursa msj atsın lütfen..
Kujumax kardeşim tanıyo beni. izmirden alıcı bekliyoruz.. fiyatı anlaşır görüşürüz..
İnşallah kardeşim bizde f5 ailesine katılcaz.Ama benim gözüm gibi baktıgım motorumu satmam lazım.
İlk motorum f5 olcaktı ama olmadı bari 2. motorum f5 olsun demi..![]()
merhaba arkadaslar.bende uzun süredir çelik yuan f5 kullanıcısıyım.buraya daha yeni uye oldum ve forumdan sohpetlerden hoşlandım.bana ön camurluk ve ön cam gerekli fakat epeydir bulamıom. motorum kırmızı.en kısa sürede resimleri eklicem. BANA PARCA KONUSUNDA YARDIMLARINIZI BEKLİOM. ön cam ve ön camurluk.... simdiden tesekkrler... lüleburgaz ferdi