Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tekrar merhaba arkadaslar. SALTON arkadasım forumu okumakla gecio yeni üyeliğim.fakat iş güc oldugu içi pek bakamıom.bana ön cam hakkında bilgi verirmisin kırıldı nasıl yaptırabilirim yada yeni alabilirmiyim ve ön camurluk gerekli bana.sanırım sen bi ara cıkarmısın ban satabilirmisin yada nerden nasıl alabilceğim konusunda yardım edermisin.

VE BİLGİSİ OLAN ARKADASLARDAN YADIM İSTİOM.ybr camurluğu falan dedi saolsun bi arkas ama orjinal bulamazsam onu denemek istiom.

tekrar merhaba arkadaslar. SALTON arkadasım forumu okumakla gecio yeni üyeliğim.fakat iş güc oldugu içi pek bakamıom.bana ön cam hakkında bilgi verirmisin kırıldı nasıl yaptırabilirim yada yeni alabilirmiyim ve ön camurluk gerekli bana.sanırım sen bi ara cıkarmısın ban satabilirmisin yada nerden nasıl alabilceğim konusunda yardım edermisin.

VE BİLGİSİ OLAN ARKADASLARDAN YADIM İSTİOM.ybr camurluğu falan dedi saolsun bi arkas ama orjinal bulamazsam onu denemek istiom.

Bildigim Kadarıyla Cam SAtilmiyor Artık

istanbul sirkecide taraş ticaret ve yan dükkanında orjinal her parça mevcut ben 1 hafta önce arka fren tertibatı ön siperlik ve zincir aldım....ön cam siperlik 20 lira

Cuma günü Anahtarı kaybetmiştim..Yedekde yoktu o vesileyle Motor Gitti Tamire ..Zincirler Büyütüldü Kontak değişti şifreli olarak..Sticerkar sokuldu.Yağ Stop lambası ön far Vs Herşeyi Yaptırdım Yakında Resimleri Eklerim iyi qünleR

arkadasım taras ticarette bualamadım aradım olamadını sölediler.eminmisin baska bi dükkan olmasın.hem orda arkadsıma baktırdım bizzat ama yok. ALPZEUZ arkadasım sana diorum... lütfen bana yardımcı olurmusun.o yan dükkanın adı ne? beni yönlendir lütfen.gercekten bu parcalara cok ihtiacım var.ve diğer arkadslar yardımlarınızı bekliorum .... ön cam ve ön camurluk

Son düzenleme:
yan dükkanın ismini bimiyorum ama ben her iki üç günde bi sirkecideki parçaçılara gidiyorum senin istediğin parçaları ve fiyatını..........ayırıca dükkan ismi telefonunu öğrenirim.......ama adreste yanlışlık yok taraşın sol yanı dükkan önünde satılık 0 sıfır motorlarda var arora veya çelik motor bayisiydi (arora--çelik motor--yuan skyjet) firma isimleri farklıda olsa motorlar birbirinin aynısı ...bilgileri en kısa zamnda göndereceğim

insallah arkadasım yaa ... senden cvp beklicem her gün bu siteye bakıorum. eğer ihtiacım olan parcalar stokla sınırlıysa ki oyle oldunu sanıorum lütfen bana ayırttırmaya caliş... gercekten cok saol

s.a bende bu motordan almayı düşünüyorum ilk alacaqım motor olacak ama önceden sürmüşlüğüm var sizce iyi olurmu ilk motorum olması bana kötü yönden biz zararı olabilirmi

Arkadaşlar bu gece hava filtremin patladıgını gördüm acil yardıma ihtiyacım var hava filtresi nasıl olacak yani hangisi uyar hem performans hem sese etkisi olacak bi hava filtresine ihtiyacım var para önemli değil aranıza yeni katıldım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşkkrler...

ustam bende siyah kuba var cok rahat 140 ı görüyorum ayrıca motorlar antepte üretiliyormus bu arada motorum modif falan değil

Fiyatına göre oldukca tatmin edici bir motor.. Alınabilir...Ama motoru motoru tanıyandan alacaksın !

ama anca param o motora yetebilir öğrenciyim daha :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:04 AM ----------

Fiyatına göre oldukca tatmin edici bir motor.. Alınabilir...Ama motoru motoru tanıyandan alacaksın !

kaç fiyat aralıklarında olabilir şimdi malum önümüz kış ben mart nisan qibi alacaqım :) şimdi a2 ehliyetine yazıldım sürmüşlüğümde war

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar