mrb arkdaşlar ben aranıza yeni katıldım herkese slm:king::flower::bestmt: turuncu arkdaşamızada geçmiş olsun dileklerimi iletirim:rendeer::wiinkk:
OLum niye adını deiştin sen![]()
Sayının zamanla giderek artacağını umuyorum.:cat:
arkadaşlar motoru düşünen varsa bu fiyata satıyorum 0 km
http://www.sahibinden.com/sahibinde...racing_motorWQQaXQQ10681658WQQpXQQdisplayitem
ya aranıza yeni katıldım ben hepnze mrb...
bna motor lazım acil bu arora 150-23 modellernden
kardeşim snn motra bakamadım da sn bana yardımcı olsana bi
açılmadı sayfa bi iletşime geçelim...
arkadaslar merhaba benim mondial 100 km marka motorum var motorumla en fazla 123 km yol yaptım hiç kontağı kapatmadan nerdeyse motor yanacaktı.. şimdi motorumu değiştirmek istiyorum. yuan 150-23 çok hoşuma gitti almak istiyorum ama birşeyi çok merak ediyorum. konuyu 69. sayfasına kadar okudumama hiç kimse yazmamış yada benim dikkatimden kaçtı yuan 150-23 ile kontağı hiç kapatmadan ne kadar yol yapılabilir motoru zorlamadan tabiki...
kullanan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim...
arkadaslar merhaba benim mondial 100 km marka motorum var motorumla en fazla 123 km yol yaptım hiç kontağı kapatmadan nerdeyse motor yanacaktı.. şimdi motorumu değiştirmek istiyorum. yuan 150-23 çok hoşuma gitti almak istiyorum ama birşeyi çok merak ediyorum. konuyu 69. sayfasına kadar okudumama hiç kimse yazmamış yada benim dikkatimden kaçtı yuan 150-23 ile kontağı hiç kapatmadan ne kadar yol yapılabilir motoru zorlamadan tabiki...
kullanan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim...
arkadaşlar bu motordan ıspartada 2. el satan var farın olduğu grenajlar ve ayak freninin yanındaki grenaj kırık 1300 ytl istiyo sizce iyimi grenaj masrafı ne kadar tutar