Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Erhan 'ın sattığı fiyat 8 000 YTL.. O parayı verecek adam satılmaz mı :) 6 ya al 8 e sat :p

slm arkdaşlar uzun süredir bazı nedenlerden ötürü giremiyodum görüşmeyeli nasılsınız :)

size bir sorum olacak bende motorum da huceyn kardeşimiz gibi 160-170 görmek istiyorum bununformulü nedir beni aydınlatırsanız sevinirim :)

HoşgeLdin seLçuk,

160 - 170 nasıL görüLür ? Huceyn e sormak Lazım :)

Ama topic biras durgun bu araLar.. geLip giden yok :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geldim beyler.:p

mrb arkdaşlar ben aranıza yeni katıldım herkese slm:king::flower::bestmt: turuncu arkdaşamızada geçmiş olsun dileklerimi iletirim:rendeer::wiinkk:

new

Sayının zamanla giderek artacağını umuyorum.:cat:

ya aranıza yeni katıldım ben hepnze mrb...:)
bna motor lazım acil bu arora 150-23 modellernden

kardeşim snn motra bakamadım da sn bana yardımcı olsana bi
açılmadı sayfa bi iletşime geçelim...

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba benim mondial 100 km marka motorum var motorumla en fazla 123 km yol yaptım hiç kontağı kapatmadan nerdeyse motor yanacaktı.. şimdi motorumu değiştirmek istiyorum. yuan 150-23 çok hoşuma gitti almak istiyorum ama birşeyi çok merak ediyorum. konuyu 69. sayfasına kadar okudum :D ama hiç kimse yazmamış yada benim dikkatimden kaçtı yuan 150-23 ile kontağı hiç kapatmadan ne kadar yol yapılabilir motoru zorlamadan tabiki...

kullanan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim...

Son düzenleme:
waLLa ben hep şehir içi kuLLanıyorum..
hiç uzun yoLa gitmedim.. ama giden vardır heraLde ? :)

arkadaslar merhaba benim mondial 100 km marka motorum var motorumla en fazla 123 km yol yaptım hiç kontağı kapatmadan nerdeyse motor yanacaktı.. şimdi motorumu değiştirmek istiyorum. yuan 150-23 çok hoşuma gitti almak istiyorum ama birşeyi çok merak ediyorum. konuyu 69. sayfasına kadar okudum :D ama hiç kimse yazmamış yada benim dikkatimden kaçtı yuan 150-23 ile kontağı hiç kapatmadan ne kadar yol yapılabilir motoru zorlamadan tabiki...

kardeş şu gezi yazılarına bakarsan cevabı bulabilirsin.

http://www.motosiklet.net/forum/gez...aziantep-antalya-3-kafadar-bol-bol-resim.html

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/46828-gaziantep-buyukeceli-gezim-toplamda-1000-km.html

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

ben bu motorla Ankaraya gittim mersinden.4 kere durdum yolda.g.antep-antalya yapanlar var,yine g.antep aydıncık yapan arkadşımızda var yani...

arkadaşlar bu motordan ıspartada 2. el satan var farın olduğu grenajlar ve ayak freninin yanındaki grenaj kırık 1300 ytl istiyo sizce iyimi grenaj masrafı ne kadar tutar

mrb arkdaşlar bn aranıza yeni katıldım skyjet 150-23 racing motorum var çok memnunum arka dişliyi de değiştirdim hem titreme hemde hızı değişti örneğin 3. viteste 110 km/h yapabiliiyorum ama 4.viteste10-130 5. vitesi saymaya gerek yok çünkü motor bağırmıyo ama gitmioda:pr: çekişi biraz düştü tabi motor sonradan açıo gibi video eklemeyi öğrenebilirsem eklerim hepiniz sağlıcakla kalın görüşmek üzere:bounce::wiinkk:

abi üst tarafdaki isimlere nden beni eklemediniz ya:D:):p:pr::queen:::eviiil::::xtongue:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bi arkadaşımızın satılık motoru var.. Henüz 5000 km olmamışş Sarı renkli.. İstanbul da.. İLanını da bugğn yarın koyacağız...

arkadaşlar bu motordan ıspartada 2. el satan var farın olduğu grenajlar ve ayak freninin yanındaki grenaj kırık 1300 ytl istiyo sizce iyimi grenaj masrafı ne kadar tutar

fiyat fena değiL... ama motora iyice bakman lzım, Yeni grenaj almaya kalkarsan baya pahalıya gelir, zaten biraz da zor bulunuyor. benimkinde de kırıklar vardı, sanayide tamponcuya yaptırdım. 30 TL falan verdim. istersenn sen de bi tamponcuya sor ne kadar tutar falan diye. Ama kırıklar baya kötüyse bi de boya isteyebilir ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar