Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

firmaların cıkarttıgı aynı motorlar arasında grenaj farkı mı var acaba yoksa aynımı arora nın modeli daha bi şişkin geldi bana :silent::silent:

yok canm yok :) Hepsi aynı ; RAMZEY le Arora yı Samsun'da karsılastırmıstım :) Aynıydı valla :p

eski baktıgım arora vardı dükkanda demek gözüme büyük geldi yarın sabah bi skyjet daha sormaya gidicem sabahtan bakalım o en son kaça bırakıcak

Ewet... Sıfır fiyatı 2,300 AntaLyada... Geçengün gördüm dükkanın önünden geçerken :)

BU arada Ben Arora Kuullanıyorum.. grenaj farkı yok.. aynı.. :)

Burada (Sivas) SKYJET sordum. o markayı getiren firma iflas etti dedi. Artık gelmiyormuş. Bilgisi olan var mı?? birde bu motorları getiren 3-5 firma var. Motorların hepsi aynı özelliklere mi sahip ?

Evet arkadaşım :) Hepsi aynı özellikte renk farkları var sadece :) Hiç birinin daha Sıvı soğutmalı olanını duymadım :p

Bu arada burda bilgi paylasımları bize doğru motor secimlerini gösteriyor.. Buraya takıldıkça diğerleri daha cok iflas edecekler :p

Burada (Sivas) SKYJET sordum. o markayı getiren firma iflas etti dedi. Artık gelmiyormuş. Bilgisi olan var mı?? birde bu motorları getiren 3-5 firma var. Motorların hepsi aynı özelliklere mi sahip ?

Arkadaşım ben Antalyadayım... ve bu motorlardan sürüyle getiriyorlar ama adı skyjet diye değil RM motor diye meselaa.. ayrıca ramzeydede var bu motordan ?

Hepsi aynı mı diye sorarsan.. evet hepsi aynı kardeş.. fiyatlarda değişiklik olabiliyor ama.. :cat:

arkadaşlar bu motorlar cbr den daha çabuk hızlanıyor.benden daha objektif olacak birisi yoktur:p

yaw yeni yeni aLışmaya başALdım.. ve aLıştıkçada daha çok seviyorum motorumu... Işıkta en öne geçmeye.. ArabaLardan önce kaLkıp, hhızLanmaya.. BayıLıyorummmm :queen:

arkadaşlar bana yuan kuba sj 150-23 motorun göstergesi , benzin deposunun kapağı ve ön camı lazım nerden temin edebilirim bana yardımcı olabilecek birisi varmı

antalyadaki ruhsat plaka dahil degil sanırımist deki fiyatla aynı oluyo 2,500 2,700 civarı

Arkadaşlar motorumu sattım diye topiği takip etmiyorum zannetmeyin.Günde 5-6 kez kimse birşey yazmış mı diye tıklıyorum:)Ama ses,seda yok.Neyse motorumu Kanuni SEYHAN 250 ile değiştirirken daha sonra nasip olursa bir tane Hyosung GT250R alırım demiştim.Allah'ıma bin kez şükür olsun ki Hyosung'uma da birazdan kavuşuyorum.16.500 km'de kırmızı renk GT 250R fiyatı da NOLAN kask+Mont+Eldiven ile birlikte 4500 ytl.Allah hepimize istediğimiz motoru almayı nasip etsin!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar