Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba.. motoru daha konusamadım..

bi kaza geçirdimde o yüzden aklıma gelmedi...

onu bikaç gün içinde görüşürüm..

neyse kibakın.:pale:

fazla bişey değil sadece iş yerinde biraz yangın çıkardım..:pr:

takımhane yandı biraz işte tinerin yanıcı olması nedeniyle:)

fazla büyük bişey değil...

cana gelceğine mala gelsin demi..malda benim değilya neyse:mrgreen:

motordan falan düşemedim yani merak etmeyinnn..

ya bu site neden msj atacagımda saçma sapan yazılar çıkıo karşıma deli edıo beni ya:pr:

You do not have permission to perform this action. Please refresh the page and login before trying again
ne demekse....

Bu işlemi yapmak için izniniz yok ; Lütfen sayfayı yenileyin ve giriş yapın denemeden önce diyor :queen:

Sıfır motora 2300 hiç bişi deil yaa.. Hala 2. eLLerini 2000 civarı ve daha fazlasına satmaya calısanlar war:queen: Üstelik bu paralara satın alanlar da var ...Yapmayın arkadaşlar sıfırı 2300 YTL iken 5000 km olanına 2000 veriLir mi hiç :farao:

5.000 oLsun o zaman huceyn :mrgreen:

biz de değerLi motora biniyorus dieLimmmm :cherry:

(gerçi benim motorum değerLi zaten... İLk gözağrım ne de oLsa :wiinkk: )

bir an önce almam lazım her geçen gün daha da pahalı oluyo :silent::silent:
http://www.sahibinden.com/thunder_150_racingWQQaXQQ7919355WQQpXQQdisplayitem&keyword=kuvvetli%20motor

ist kadıköyde kırmızı yeşil var fiyat bu yeşil 75 km de kırmızı 25 km de yeşil in ön cam catlak gidon un ucu paslanmış kımızıda da yakıt deposunda sorun vardı galiba herneyse motorları kötülüyomuş gibi olmasın benimn sölemek istedigim motor biraz kullanılmış acaba bu fiyata bu şartlar altında alınırmı....son ruhsat dahil peşin 2500 ....

Son düzenleme:
bir an önce almam lazım her geçen gün daha da pahalı oluyo :silent::silent:
http://www.sahibinden.com/thunder_150_racingWQQaXQQ7919355WQQpXQQdisplayitem&keyword=kuvvetli%20motor

ist kadıköyde kırmızı yeşil var fiyat bu yeşil 75 km de kırmızı 25 km de yeşil in ön cam catlak gidon un ucu paslanmış kımızıda da yakıt deposunda sorun vardı galiba herneyse motorları kötülüyomuş gibi olmasın benimn sölemek istedigim motor biraz kullanılmış acaba bu fiyata bu şartlar altında alınırmı....son ruhsat dahil peşin 2500 ....

iLan tarihi 11 temmuz.. beLki bunLAr gitmiştir ?? 1 ay oLmuşş :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar