antalya da enflasyon daha mı düşük ne
bi kamyon da domates sipariş edeyim motorun yanında
teşekkür ederim ayrıca![]()
hayır.onlar 2006 model.ellerinde 2 tane kalmış ayrıca.o yüzden.rica ederim
antalya da enflasyon daha mı düşük ne
bi kamyon da domates sipariş edeyim motorun yanında
teşekkür ederim ayrıca![]()
mersinde 3000 şu an.ama her şehirde değişiyor.mesela antalyada 2000 ytl![]()
herkese söyleME abi yaw:cyclopsan antalyadaki kırmızı ben alcam er yada gec sakın göz dikmeyin bak sonra hayır gelmez size o motordan ben alcam onuuuu:cherry::cat:
neyi var motorun.ayrınıtlı yazarmısın.ayrıca ihtiyacın olan tüm parçalarıda yaz fiyat çıkartmana yardımcı olayım
EywaLLah dilim döndüğünce anLatmaya çaLışayım.. Dilim döndüğünce diyorum çünkü bu benim ilk motorum..yani yeniyim..
1- Grenajları değişecek (grenajın ne olduğun uda burda öğrendim) Şu fardan gelenle gövdeden gelenin birleştiği F5 yazan parça kırık..
2 Gösterkegelerin camları sararmış onları değiştirmeyi düşünüyorum
3- Pedalların lastikleri yenileyecem
4- Ön fren hidrolik merkezi
bu kadar şimdilik gördüklerim.. bi de sinyallerin lambaları renkleri gitmiş.. onlara bi ayarlama yapıcam bugün onu sordum tanesine 10 YTL dedi takım satılıyormuş o dipleriyle beraber.. 4 ü 40 YTL bakalım.. böLe işde.. HayırLısı zamanLa topLArım eLbet... p.tesi satışı aLıyorum.. nasip oLursa P.tesi Akşam evin önüne çekecem..![]()
grenajlar 160 ytl ama senin kafa grenajı da değişecekmiş.250 ytl yi bulur.gösterge 90 ytl.sadece gösterge camı diye bişey yok.ikinci el alsan gösterge panelini 50 ytl.pedal lastikleri 5 ytl den 10 ytl eder.hidrolik merkezinin fiyatını bilmiyorum ama onun fiyatıda biraz yüksektir diye tahmin ediyorum.
iLgi ve aLakan için tşk...
demekki grenajları tamponcuda yaptırıcazdonra bide boyatırız bi kaç da sticker tamamdır..
göstergeyide 2. el alırım bulabilirsem.. lastikleirm barı yeni oLsun
inşallah en kısa zamnda toplayıp, kazasız belasız binmek nasip oLur.. Fotosuda p.tesi - saLı günü koyarım
![]()
diğer korumaLAr derken ? başka neler avr meseLa ? Ayna aLıcam.. kask aLıcam... başka bişi var mı![]()
onLarı da zamanLa aLırım inşaLLah![]()
ewet.. bu akşam almayı düşünüyorum.. daha motora binmeden kaskımı aLıcam inşaLLah![]()
kaskı almaya gitmişken şöle parmaksız deri bide eldiven al.fazla pahalıda değildir.çünkü motordan düşünce yere ilk temas eden ellerin olabilir.o yüzden eldivenide hallet.zaten fazla pahalı değildir.hem karizmatik görünür:queen::cat:
OK.. Bugün pazar ama... umarım buLabilirim açık bi yer.. Bu arada tiyoLar için sağoLL :cat: :wiinkk:
inşaLLah sağLam bi motorcu oLcam bende![]()
OK.. Bugün pazar ama... umarım buLabilirim açık bi yer.. Bu arada tiyoLar için sağoLL :cat: :wiinkk:
inşaLLah sağLam bi motorcu oLcam bende![]()