cakaloz hayirli olsun kardesim
BEN ARAYAMADIM HENÜZ SEN ARADIYSAN BİZLERİ BİLGİLENDİR
Motoru aLdım.. 900 YTL ye :mrgreen: İnşaLLah kazasız BeLasız Binmek Nasip oLur... ama grenajlarında sorun var.. değiştirmem lazımnerden buLabiLİirm ?? (Antalyadayım) vede fiyatları ne kadar yardımcı olabilir misiniz?
Çık karsısına "BABA" de :cherry:
"Beni oyalama da motoru alalım ; hem büyük bişi deil ufak bişi alacağım ; psikolojim bozuldu motor yüzünden" Dersen yararLı olacaktır![]()
bu pazar öyle yapıcam abi alcam karsıma dicem alıosan alalım almıosan ben gidi alıp gelırım valla dicem bakalın neler olcak
basa bela kardeşim motorun hayırlı olsun kaza bela görme inş.
grenajları falan nerden bulursun bılmıyorum ama sana tavsiyem servisle fazla muhattap olma garantide değilse....
fotolar NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:queen::queen::queen:
ben serviste calıstıgın için neler döndüğünü biliyorum servislerde..80 e aldıgımız malı 400 ytl ye sattıgımızı bılıyorum..
allahım dayanamıyacam ne zaman arka bahcede motorumu yıkıyacam ben yawww![]()
Motoru aLdım.. 900 YTL ye :mrgreen: İnşaLLah kazasız BeLasız Binmek Nasip oLur... ama grenajlarında sorun var.. değiştirmem lazımnerden buLabiLİirm ?? (Antalyadayım) vede fiyatları ne kadar yardımcı olabilir misiniz?
buda bizim motorların aslında ne kadar dayanaklı olduğunun ispatı. Ben detoplamda 1000 km yoldan tık demeden gidip gelmiştim. Çin malı çon malı ama bakarsan bağ bakmazsan dağ oluyor. Buna en iyi cevap senin ve benim linklerin. Allah kaza bela ve nazar değirmesin kardeşim gökhan :rendeer:Motorun bakımları yapılmadan 1700 km lik tatile çıktım motorum bana en ufak bir problem dahi çıkarmadı. Tek bir vida gevşemesi dahi olmadı. 1 Haftalık gezimi kazız belasız tamamladım.
Gezi yazımın link i aşağıdadır.
Yorumlarınızı bekliyorum
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/47884-1700-km-gaziantep-antalya-3-kafadar-bol-bol-resim.html#post1172267
mersinde var.sadece sakal ve yan grenajlar 160 ytl:cat:
EywaLLah Sağolasın... ben tamirini sorayımm b ideale:
huceyn abim seni sevdim yardımseverliğinden dolayı seni kutluyorum..
::tutkuy::
sizin motorlarınızın sıfırı kaç para arkadaşlar ?