Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gecmıs olsun salton kardes... aw kamlettınım guzel olmusta far o lastıkler ne oyle .baya buyuk geldıler bana?

S.A ARKADAŞLAR BENDE 2006 MODEL YUAN XGJ150-23 VAR.10 GUN ONCE KAZA GEÇİRDİM VE MOTORUMA BAZI PARÇALAR GEREK YANLIZ BULUNDUGUM ILDE YOK BANA YARDIMCI OLABILECEK BIR ARKADAS ARIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVINIRIM..............HELP PLEASE............... MSN : [email protected]

Yeni Sahibine Kavuşana kadar hala benm minik CİVCİV'im bu :rendeer:

ARkadaşlar Fotoları çekip yükledikten sonra usta ya gittim... MALUM sorunumu biliyosunuz ; yolda giderken özellikle düşük dewirde giderken 3000 ile 7000 arasında tekleme egzozdan pıtpıtıpıtptıtıı gibi ses çıkması ve sonrasında gaz kesme ve motorun stop etmesi... hemen durup basıyorum bişi yokmuş gibi çalısıyoo.. Böyle bir sorunum war...

Bugün gittim ustaya bastan sibop ayarı ; karb. hawa filtresi temizliği zincir temizliği ve yağlaması benzin hortumlarının temizliği vs işlemlerin hepsini yaptık... ama yine aynı yine aynı... Gelirken yolda motor yine tekleme sonrasında gaz kesme yaptı ve stop; yine seyir halindeyken boşa aldm stop etti ve giderken bastım çalıstı bişi yokmuş gibi devam :silent:
tekleme yaptığında boşa almayıp gazı artırdığımda stop etmiyoo tekleyerek hızlanıyo ve sorun kalmıyo... acaba neden olabilir.. Kurtulamadım bu sorundan !

Bi yardım edin bana artık ...Bişi söyleyin nedendir bu sorun..

Motor bitmiş olsa böyle bi sorun olabilir mi ??? Artı hararet yapıyo şişiyo desek 10 km de bu hale gelir mi ???

Son düzenleme:
Deponun altında hortumların bağlandığı çift başlı meme var onu değiştir. Öyle pahalı birşey değil 5 ytl olması lazım.

Bu arada Cako benimde sana bir sorum olacak. Sen motoru ilk aldığında ön rüzgarlığı kırıkdı. Yenisinimi aldın yaptırdınmı?
Mersindeki arkadaşlar Lütfen benim için bi araştırırmısınız ön camından bulabiliyormuyuz.

.

Son düzenleme:
Ben Rize'den aldım Motoru getirdiğimde... 10 YTL ye aldım :) 1 Tane kalmıstı adamın elinde sansa buldum :)

Benim sorun büyük ihtimalle ateşlemesinde :) Buji den giden kablonun bağlı olduğu bobini deiştirmem lazım diye düşünüyorum :)

ACaba sorun bu olabilir mi ??? :silent:

Senin Sorunun büyük ihtimalle memelerde. önce sök üfleyerek temizlemeye çalış eğer tıkanmış ise içinden hava geçmez tıkalı değilse zorlanarak geçer.

Yolun Düştüğünde birdaha sorarmısın belki getirmişlerdir.

arkadaşlar motorumun önünü indirdim yakında resimleri eklicem.olayı fazla abartmadan yaptım önce fazla indirdim ama türkiye yolları malum.sonra biraz kaldırdım.eğlenceli ve değişik geldi bana.hem böyle oluncada tek teker fazla yapamıyorum.bi nevi kendimi frenledim yani...

@ SALToN :

Tamam kardeşim bakarım ama olacağını sanmıyorum.. Trabzon da Güney motor war oraya bakarım bi de Giresun a bakarım senin için :)

depo kapagı

mrb arkadaslar daha yeniyim neyii nereye yazdıgımı bilmiyorum sinopdan yazıyorum yuan yada ramzey 150 cc racing modelli motorların depo kapaklarını nerden bulabiliriz yardımcı olurmusunuz [email protected] msn adresim

Çelik servislerine bi sor bakalım :) Giresun a gidince senin için de Depo kapağı sorarım :)

Antep de Kuba servisine gittim ön cam sormak için. Adamla biraz konuştuktan sonra Adam istersen senin motorun arka kuyruğu var Gösterge geldi fakat yanlış göndermişler tekrar sipariş verdik ve diğer tüm parçalarıda geliyor yolda dedi. Haydi hayırlısı eğer antep e geliyorsa diğer tüm illerede gelmesi lazım. Eğer diğer illere gelmesse buradan yollarım size.

Arkadaşlar benim düldülle yaklaşık 800 km bir yol yapıyorum. Şuan varış noktasında bir internet kafeden yazıyorum. Allaha binlerce kez şükürler olsun Kazasız,belasız, sorunsuz varış noktasına geldik. Perşembe yada cumaya tekrar memlekete dönmek için yola çıkacam inş. Ayriyeten Erdemliden Aydıncı ğa gelirken bir sürü süpersport makina ile Antalya yoluna gidiyorlardı. Sanırım marmoka gidiyorlardı. Ancak doğudan marmoka gidecekler için söyliyeyim yollarda hep tadilatlar ve genişletme çabalrı var. Ancak mükemmel virajları olan bir yol. Haydi kalın sağlıcakla.:cat:

Arkadaşlar benim düldülle yaklaşık 800 km bir yol yapıyorum. Şuan varış noktasında bir internet kafeden yazıyorum. Allaha binlerce kez şükürler olsun Kazasız,belasız, sorunsuz varış noktasına geldik. Perşembe yada cumaya tekrar memlekete dönmek için yola çıkacam inş. Ayriyeten Erdemliden Aydıncı ğa gelirken bir sürü süpersport makina ile Antalya yoluna gidiyorlardı. Sanırım marmoka gidiyorlardı. Ancak doğudan marmoka gidecekler için söyliyeyim yollarda hep tadilatlar ve genişletme çabalrı var. Ancak mükemmel virajları olan bir yol. Haydi kalın sağlıcakla.:cat:

hocam şu an nerdesin:silent:

ssss

big_9470752_1113881_18d5276.jpg

big_9442465_972528_qa9v835.jpg

big_9442465_972528_xidr116.jpg

big_9442465_972528_t4ev161.jpg

Benim Zealsun cross + 500 ytl istiyo bu motor icin, sizce nasıl ?
Paranın yarısı cebimdede diğer yarısında sorun cıktı işte, ama cok zorlarsam toparlarım bu güne yarına...

YOKSA
Benim motora 600 ytl den alıcı cok,
direk satıp üstüne 900 koyup adam gibi bi "Kuba SJ 150-23" mi alsam ??

Fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim...

big_9442465_972528_xidr116.jpg

Benim Zealsun cross + 500 ytl istiyo bu motor icin, sizce nasıl ?
Paranın yarısı cebimdede diğer yarısında sorun cıktı işte, ama cok zorlarsam toparlarım bu güne yarına...

YOKSA
Benim motora 600 ytl den alıcı cok,
direk satıp üstüne 900 koyup adam gibi bi "Kuba SJ 150-23" mi alsam ??

Fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim...

İyi güzelde kendi orijinal kafayı çıkarıp neden mobilet lambası koymuş onu anlamadım?Yani çok komik olmuş:p.Ben beğenmedim arkadaşım, yinede sen bilirsin...

Bu motoru daha önce sahibinden.com'da görmüştüm.Hatta komik resimler bölümüne koymayı bile düşünmüştüm.:pYani diyeceğim şudur ki bu motora para verilmez!

İyi güzelde kendi orijinal kafayı çıkarıp neden mobilet lambası koymuş onu anlamadım?Yani çok komik olmuş:p.Ben beğenmedim arkadaşım, yinede sen bilirsin...
Belki kaza geçirmiş olabilir.Malum parçaları da bulunmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar