Yahya abi,bizim motosikletlere göre 200cc motor var e-bay'da.Bunu getirtemezmiyiz?http://cgi.ebay.co.uk/BRAND-NEW-SKY...oryZ9946QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Arkadaşlar benim düldülle yaklaşık 800 km bir yol yapıyorum. Şuan varış noktasında bir internet kafeden yazıyorum. Allaha binlerce kez şükürler olsun Kazasız,belasız, sorunsuz varış noktasına geldik. Perşembe yada cumaya tekrar memlekete dönmek için yola çıkacam inş. Ayriyeten Erdemliden Aydıncı ğa gelirken bir sürü süpersport makina ile Antalya yoluna gidiyorlardı. Sanırım marmoka gidiyorlardı. Ancak doğudan marmoka gidecekler için söyliyeyim yollarda hep tadilatlar ve genişletme çabalrı var. Ancak mükemmel virajları olan bir yol. Haydi kalın sağlıcakla.:cat:
![]()
Benim Zealsun cross + 500 ytl istiyo bu motor icin, sizce nasıl ?
Paranın yarısı cebimdede diğer yarısında sorun cıktı işte, ama cok zorlarsam toparlarım bu güne yarına...
YOKSA
Benim motora 600 ytl den alıcı cok,
direk satıp üstüne 900 koyup adam gibi bi "Kuba SJ 150-23" mi alsam ??
Fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim...
Belki kaza geçirmiş olabilir.Malum parçaları da bulunmuyor.İyi güzelde kendi orijinal kafayı çıkarıp neden mobilet lambası koymuş onu anlamadım?Yani çok komik olmuş.Ben beğenmedim arkadaşım, yinede sen bilirsin...