Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hacı adam yaptırmışş motoru Rize de yapan wardı ama ben güvenemedm !

170 i görebiliyosun yapınca :)

Bence Sen Yaptırma Canını Yolda Bulmadıysan Allah Korusun

Bide Sey Soracam Sana Ismail Ustayı Tanıormusun Sen Rizede Motor Ustası

Son düzenleme:
evet tanıyorum :) Zaten ondan baska motorcu mu war :)

Sen nerden tanıyosun ???

Mersindeydi 5 Sene önce Benim Altın Rengi Mzimi O Yapmıstı Turkiyedeki Ilk çiftsilindir Mz Motorunu Yapmıştık Ama Motoru Verdik Bakıma Sonra Kendisini Bulamadık Kayıplara Karıstı Nerede Oldugunu Biliormusun Su Anda Bide Sen Hiç Altında Altın Sarısı Bi Mz Gordunmu??nerede Oldugunu Biliorsan Soleyebilrmisin

Wala o Rize de :) Sanayi de dükkanı war... Altında MZ felan yok takılmıyo öLe motorlarla :) FZR 1000 Biniyo :)

Zaten bu cüsse yatemiyo bana bi de 170 yapsak noolur :) Dağılır motor alimallah :) :cherry:

nie üstüne alınıorsunki yarası olan gocunur:cat:ben biliorum o motoru zaten bende de vardı bilgilerinize:wiinkk:

nie üstüne alınıorsunki yarası olan gocunur:cat:ben biliorum o motoru zaten bende de vardı bilgilerinize:wiinkk:

bilader gocunma meselesi değil.bu motoru az çok bilen bu motora ne yapılacağınıda bilir.motorun hızının ne olacağınada.yok son 200mü falan.böyle alaysı cümmleler hoş olmuyor:farao:saygılar.

arkadaşlar bizim motorlara hız kazandırmak için neler yapabiliriz dişli değişimi hariç

@ Huceyn :

Kardşeim sen halaa lastik hakkında bilgi vermedin bana :) okumuyon mu nedir :)

valla kitapçıktaki ömrünü bilmemde benimki 11.500 de hala canavar gibi bide subap ayarına sokcam tam olacak

Mersin İl Temsilcisi
kardeşim kusura bakma.duro 130-70 ama ben şu an orjinali kullanıyorum.bi video çekcemde lastik yakarken.onuda bi türlü yapamadık daha.vakit omuyo:mrgreen::)

helal sana hüceyn..... yak yak, ama paranı kendin kazanınca yak, babanın cebinden yakma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..... :pr::pr::pr::pr::pr:
:farao::farao::farao:

emeklerime üzülüyorum dersem? :salut::salut::salut: anlarsın....:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar