kuba motosiklet

arkadaşlar kuba motosikletle ilgili bilgisi olan var mı ? kubanun cup unu alım mi almım mi???????

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiç bilgim yok ama cup alıyorsan modenas al derim cok saglamdır

1900 $ civarı cup motorda iyi bir model dayanıklı ve parca konusundan ucuz

Son düzenleme:
Kuba motor 3 senedir Çin den motosiklet getiren bir firmadır.Merkezi Gaziantep te bulunuyor sanırım ve bu sene yerli montaja geçtiler.Fuara gitmişsen görmüşsündür standını.Bence hiç düşün meden alabilirsin fiyatı da sanırım 1450-1500 ytl arasında.Yerli olması çok büyük bir avantaj.Bu yüzden parçada sorun yaşamazsın.:cat:

deer_152 bu motorun fiyatı beni aşar ama yinede yardımcı oldugun için teşekkürler... karan gerçekten çok açıklayıcı yazmışsın sana da teşekkür ederim fuara gittim gerçekten güzel o yandan gelen demiri felan harika fiyatı 1,300 ytl digerlerine göre uygunda yerli üretime geçmiş istanbulda 3 tane bayisi oldugunu biliyorum ama servisi nerelerde var onu bilmiyorum ...

erol abi evet yanlış olabilir sanırım net şöyleydi 1999$

modenas lar gerçekten süper aletler ama sebebi var onlar çinli değil o yüzden biraz tuzlu.hepiniz proton markasını duymuşsunuzdur. motogp de 2 zamanlı bir de motorları var temsil ediyorlar.bu motorlar malezyan malı çinli değil. modenas da öyle malez malı yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar