Merhabalar,
3 ay kadar önce hırsızlığa karşı önlem almak için motoruma alarm sistemi taktırmıştım. Sanırım yetkili servis bu alarm sistemini takarken elektrik aksamında bir hata yaptı. Yaklaşık 1 hafta sonra motorumu çalıştırdım 2 km'lik bir yol gittim, gittiğim yerde motoru kapattım ve 10 saniye sonra çalıştırmak istediğimde çalışmadı. Öyle ki N ışığı, sinyal, farlar ve marşta tepki yoktu. Vurdurarak çalıştım direk servisin önüne götürdüm. Geç bir saat olduğu için motoru kilitledim servisin önüne ve ustaya mesaj atıp durumu haber verdim. Sonra gece karar değiştirip arkadaşımla beraber motoru söktük sokağın ortasında ve alarm sistemini çıkardık :cherry: Koltuğun altındaki kabloların soketlerini taktık vs. ve tek marşla çalıştı motor. Denemek için kapattım yine aynısı oldu. Yedek sigortayı taktım tekrar çalıştırdım tekrar kapattım yine aynısı oldu :cherry: Bu sefer topladım kilitledim ve bıraktım.
Servis akünün bittiğini söyledi ve değiştirdi. Ben motoru aldığımda birebir görüşemedim ustayla o yüzden detayını bilmiyorum. Sonrasında ben motosikleti kullanmaya devam ettim yaklaşık 1000 km kadar kullandım, ortalama 2-2,5 ay kadar. Sonra 2-3 hafta önce yine gezinirken sinyal verdiğimde sinyalin düzensiz bir şekilde yanıp söndüğünü fark ettim ve yolda kalmamak için hemen evin önüne geldim. Evin önüne geldiğimde sinyal farlar vs düzgündü ben yine de denemek için kontağı kapattım. 5 sn sonra açtım çalıştı. Yine kapattım 5 dakika civarı bekledim ve yine 3 ay önceki gibi hiçbir tepki yoktu motosiklette

r: Evin önüne çektim kilitledim bıraktım. Az önce tekrar kontrol amaçlı indim, yine hiçbir tepki yok. Ayak marşıyla çalıştırdım fakat yine sinyal düzensiz bir şekilde yanıp sönüyor, farlar ve stop lambası aşırı güçsüz bir şekilde yanıyor.
Bunun nedeni ne olabilir?
Servise götürmek için henüz hiç vaktim olmadı, benim vaktim varken hava hiç müsait değildi o yüzden beklettim.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim :sunny: