shadow sprit 750 karbüratörlü,kısmet olursa..
Michelin city grip 120/80-16 lastikte ön veya arka diye secenek var midir? Yanlis alip aldanmak istemedim..
Cevaplarınız için teşekkürler.Birebir yakından görmedim hiç ama motosikletin çamurlukları altında iyice küçük görünüyor gibi geldi bu michelinler.Sanki baya boşluk kalıyor, o görüntü beni düşündürdü..
''Michelin düşünüyordum ama fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla orijinal lastiklerin görüntüsünü oldukça değiştirmiş bence.. Performansına sözüm yok ancak demek istediğim, orijinal lastiklerin çamurlukları dolduran şişman bir görüntüsü var, motorun tarzını da tamamlıyor ama city gripler çok cılız görünüyor. En azından ölçülere sadık kalıp bu görüntüyü bozmamak istiyorum''yük taşıma miktarı açısından sorun olmadığı söylenmişti, biraz daha fazla konuyu okumanı lazım, benim motorun konusunda da bilgiler var ...
@afu35 ; öncelikle hayırlı olsun.
Sisybar'ı siparişle yapan yerler de var. Muhtemelen Regal'lerin modeli senin istediğin gibi duracaktır. Yalnız bağlantı kulaklarında bir ölçü farklılığı olması muhtemeldir. Bağlantı kısmını çözebilecek bir usta varsa bir Regal bayisinde motoru aldıktan sonra gidip görmekte fayda var.
LASTİK KONUSU'na gelince. Sürekli gezen ve en ufak dirençte ya da ıslak zeminde arka tarafın başıboş dolanmasını mı tercih edersiniz, yoksa çamurluk arasında max 1-1,5cm fazla boşluğu mu ? Daha önce de yazdığım gibi Michelin ile bir ortaklığım(ız) yokfiyat / performans için en uygun çözümü öneriyoruz. Bütçeniz varsa gidin Bridgestone ya da Metzeller ya da Pirelli takın. Ama bence göz ardı edilebilir bir ölçü farkı yüzünden , hamuru sert yol tutuşu diğer markalarla kıyaslanmayacak lastikleri gündeminize almayın. Ya da alın, 5.000 + km kullanın ve ciddi bir test yorumu yapın ki, yeni arkadaşlarımıza bir faydası olsun. "Ben IRC aldım memnunum" benim için hiçbir anlam ifade etmiyor çünkü. Burada bize özelden michelin için eleştiri yapıp fabrika lastikleri ile 20km/h ile kızaklayıp kamyon kasasında patlayan kişiler de oldu. Bu tarz şeyleri konuşmayı sevmiyorum, ama 12 yıl, 125-1200 CC, 7 farklı marka ve tarz motorla 150.000 km tecrübe var yazdıklarımın arkasında ...
Hepinize güvenli sürüşler ...