Ulen ne "elit" bir başlık burası yahu ... Millet, Türkçe'yi doğru yazamazken biz yabancı dil gramer konuşuyoruz![]()
ha ha ha
Ulen ne "elit" bir başlık burası yahu ... Millet, Türkçe'yi doğru yazamazken biz yabancı dil gramer konuşuyoruz![]()
Merhaba arkadaşlar . Superlight 200 motorunda hız göstergesinin altında kırmızı ışık yanıyor bu ne anlama geliyor? Tam 140'ın altında neden yanar bu ışık?
katılıyorumha ha hadoğru söze ne denir
![]()
dudullu aktaş motora telden ulaştım parça mevcut ama kargo yapamıyoruz dedi.. şaka gibi@mikail bizim aynaların takıldığı yerde diş yok. ben motosiklet tamircisinde 10mm diş açtırdım ve 25 tl ye yuvarlak nikelaj kaplamalı uzun kollu bir ayna takımı aldım. gayet memnunum. sana tavsiyem yedek parça satan bi yer bulup hoşuna giden 10mm dişli aynayı görerek almandır. sonrasında tamircide 10 mm diş açtırıp montajını yaptırırsın. internette çok ilan var ama eline ulaştığında süprizle karşılaşabilrsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
@drakyuz istanbulda yaşıyorsan dudullu aktaş motorda balataları bulabilirsin. ön disk balataları kancalı tip olandan almalısın arkalar normal kampana. fiyatlar gayet ucuz.
Ya arkadaşlar sormazsam içimde patlayacak. Bu motosikletle uzun yola çıkılır mı? Çıksak yolda kalırmıyız?
Arkadaşlar 2 hafta önce motorumun sinyalleri bozuldu ilk çalıştırdığımda çalışıyordu sinyaller yol üzerinde arkadaşımı almak için durdum sonra tekrar çalıştırdığımda sinyallerim çalışmadı ustaya gösteremedim henüz havalardan dolayı çıkartamadım motoru. Teknik olarak çok bir bilgim yok hatta hiç yok diyebilirim ilk motorum daha öncede yazmışım buraya kırıkkale de kuba servisi yok diye sonra shadowmaster numarasını atmıştı burdaki servisin orayı aradım ancak adamlar bana kitapçığın varsa bakımını yaparız dedi bende ne kadar uğraşsamda anlatamadım kitapçığın olmadığını yada adam anlamak istemedi sizce ne yapmalıyım servis konusunda
teşekkürler shadowmaster, ben motoru aldığımdan beri (4 ay) servis kullanmamaya yemin ettim. Adana'daki servis tam bir kan emici kavga ettim ve kuba merkeze şikyet edeceğimi söyledim. Servis yerine çok daha samimi ve fiyatta da çok daha uygun olan başka bir tamirci abimizden yardım alıyorum. Bu dediğin olayı sorayım bakalım oluru varsa öyle yaptıracağım artık. ben de mail attım bu arada.
kumandayı söksende bişey değişeceğini sanmıyorum. tersten başlamalısınız. öncelikle far ampülünün olduğu kısma elektrik geliyormu gelmiyormu bunu test etmelisiniz. bununda en garanti yolu sağlam olduğundan emin olduğunuz bir ampül. sonrasında ampülün duyunun arkasındaki fişler kablolar daha sonra elcikteki anahtar kontrol edilmelidir. şimdi elcikteki anahtarı sökseniz bile bişey değişmeyecektir.Onu ilk mesajimda belirtmistim. elimdeki bi ampulü denedim oda kısa yanmadi. Ampullerin iç tellerinde bir sıkıntı görünmüyor ama En sonunda sıfır alıp deneyeceğim bakalım
Arkadaşlar,
Model yükselteceğimden daha önceki sayfalarda da söylemiş olduğum üzere ilk sahibi olduğum ve çok sevdiğim motorumu satıyorum.
Şuan sahibinden.com yada diğer sosyal medya hesaplarımda bunu henüz açıklamadım zira bu başlıkda başladığım sl 200 serüvenime burda nokta koymak istedimdolayısı ile bilgi almak isteyenler lütfen özelden bana ulaşsın,burda güzel giden sayfamızı alım-satım mesajlarıyla lütfen doldurmayalım.
http://i.hizliresim.com/lv9mPB.jpg