Selamın aleyküm arkadaşlar
yeni bir motor tutkunu olarak burada olmak çok güzel eskiden beri içimde olan motor tutkunu ve arzusunu artık gerçekleştireceğim yorumların bir çoğunu okudum daha önceden aklımda olan kuba superlıght 200 hakkında ne kadar bilgi toparlasam yetmiyor açıkcası

öncelikle motorda kullanıcılar için dikkat edilmesi gerek öğrendiğim belli başlı noktaların;
1. Tekerler!!!
2. Aynalar!!!
3. Vites
4. Gidon
5. Yağ
6. Yakıt olarak sıralaya bilirim açıkcası motoru test etme şansına eriştim satın alacağım iş yeri sahibinin yakın arkadaşım olması avantjımı kullanarak şunları söyleyebilirim ki aynalar gerçekten bir sorun oluşturuyor 1.69 boyundayım ve görüşü etkiliyor. Vites değiştirmek için kullanılan ayakçak ise biraz önde gibi gelsede aslında alçatma ve yükseltme işlemlerini ayak ucumla yaparak serileştirebiliyorum bilmiyorum doğrumu yanlış mı ama bu şekilde kullandım diyebilirim

gidon da sorunum olmadı tabi uzun mesafe sürüşlerde ne gibi bir sıkıntı yaşatacak bilemiyorum yakıt ve yağ olayına satın alınca bakacağım motoru henüz satın almadım ama ilk gördüğümde de kusur ararken göze çarpan şey lastikler oldu motorlardan fazla anlamasamda (HENÜZ) araç kullanıcı olarak tekerler güven vermiyor ki test ettiğimde de yaşadım bunun dışında kesinlikle kullanışı keyif verdiğini söyleyebilirim. biraz rutuş ile ideal bir motor olduğunu düşünüyorum tabi bu işin piirlerini es geçmemek lazım bulunduğum ilde motortutkunları ile bir araya geldim sık sık tartıştık motor üzerinde onlarında görüşü hemen hemen aynı başlangıç için bence çok iyi diyebilirim. Ancak aklıma takılan bir soru daha var FALCON FREEDOM 250 bu motor hakkında bilgi sahibi değilim FALCON u araştırdım sadece Kuba kadar yaygın bir servis ağının olmadığını öğrendim açıkcası arafta kaldım sizce FALCON FREEDOM 250'mi Yoksa KUBA SUPERLIGHT 200 mü ?
teşekkür ederim biraz uzun oldu