Kuba Kuba Motor Superlight 200

yani 6000 tl yüksek fiyat bence ama yaz ayı olunca ister istemez fiyatlar şişiriliyor.normalde 5000 tl derdim ama o fiyata inermi bilemem.

bence güzel motor, ben de daha önce gördüm, aklımdan geçirdim alayım diye ama, selenin tek olması ve gidonun alçak olması fikrimi değiştirdi. Ama güzel makine :)

BlackGhost'un da dediği gibi fiyat biraz yüksek malesef

bizim motorlarda en güzel kullanım şekli yüksek ve geniş gidondur.Ben T gidon yaptırırken genişde tuttum gidonu ve virajlarda filan çok rahat ettim.alçak tipli olması kullanımı biraz zorlaştırır bu aleti bence.

bizim motorlarda en güzel kullanım şekli yüksek ve geniş gidondur.Ben T gidon yaptırırken genişde tuttum gidonu ve virajlarda filan çok rahat ettim.alçak tipli olması kullanımı biraz zorlaştırır bu aleti bence.

kesinlikle... gidonun alçak olması dönüş açısını azaltır diye düşünüyorum. ve bu motorda biraz depoya doğru yatman gerekebilir :D

Arkadaşlar, rölanti ve subap ayar vidasını resimleyip gönderecek var mı :) Servise götürmeden kendim ayarlamak istiyorum, yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Arkadaşlar, rölanti ve subap ayar vidasını resimleyip gönderecek var mı :) Servise götürmeden kendim ayarlamak istiyorum, yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Kendimi adeta "on-line visual service manuel" gibi hissetmeye başladım :p
exLflOPKj

eyPAT0ODj

Bu arada ben artık daha bir klasik modundayım
exHrD266j

Son düzenleme:
Evet, benim bildiğim dışarıdan erişilebilen başka bir ayar vidası yok. Zaten bildiğim sübap vida ile ayarlanan birşey değil, kapak altında ve ayar için filler çakısı denen anahtar gerekli.

Gündüz performansı çok çok iyi mükemmel bir açıda görüş var. Gece aynalar olmazsa görüş çok zayıf. İlk başlarda ağaçlı yolda yanına birşey geldi sanıyorsun sonra alışıyor insan. Geçen Pazar sağıma dalmaya çalışan iki sürücüyü fark etmemi sağladı ki çok önemliydi ikisini de önceden görmem. Sürekli ona bakılmıyor tabii ama orada bir leke olunca arkada bir şey var diyor insan. Tam sırtımızın arkası dışında her yer görüntüde...

Son düzenleme:
Evet, benim bildiğim dışarıdan erişilebilen başka bir ayar vidası yok. Zaten bildiğim sübap vida ile ayarlanan birşey değil, kapak altında ve ayar için filler çakısı denen anahtar gerekli.

Gündüz performansı çok çok iyi mükemmel bir açıda görüş var. Gece aynalar olmazsa görüş çok zayıf. İlk başlarda ağaçlı yolda yanına birşey geldi sanıyorsun sonra alışıyor insan. Geçen Pazar sağıma dalmaya çalışan iki sürücüyü fark etmemi sağladı ki çok önemliydi ikisini de önceden görmem. Sürekli ona bakılmıyor tabii ama orada bir leke olunca arkada bir şey var diyor insan. Tam sırtımızın arkası dışında her yer görüntüde...

Ben de bu ara araştırıyordum riderscani, baya faydalı görünüor. Fakat ben ön camı kullanmadığım için montajda sıkıntı yaşar mıyım onu bilemiyorum.

Ben de bu ara araştırıyordum riderscani, baya faydalı görünüor. Fakat ben ön camı kullanmadığım için montajda sıkıntı yaşar mıyım onu bilemiyorum.

Gidona monte edilmiş örnekleri de var internette, belki kilometre göstergelerinin altından esetik bir uzatma yapılıp hemen üstüne takılabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------

Bir de tabii ön cam olmayınca güneş ışınlarının göze yansıması meselesi de ortaya çıkacaktır. Gerçi nasıl bir malzeme bilmiyorum ama sır altına ne kapladılarsa gidon saatinden ışık yansıyor bazen ama bundan yansımıyor üzerine dik açıyla gelse de...

Arkadaslar motorum ici fairing dusunuyorum sizce guzel dururmu? Ve turkiye icinden nerden temin edebilirim ?

Son düzenleme:
fairingi türkiyede bulman biraz zor,bulsanda çok pahalı.en iyisi netten yurtdışı alışveriş yapmak ebay yada aliexpress gibi yerlerden.

Arkadaşlar, İstanbul içinde düzgün bir kromaj ustası bilen var mı ?
Tuzla tersaneler bölgesinde olduğunu biliyorum, ama oraya gitmeden motordan anlayan biri olursa ne istediğimi daha iyi anlar.
Benim sisybar yerli üretim olduğundan ergonomisi bozuk, arkaya çok yatık ve seleden çok uzakta kalıyor. Hem açıyı dikleştirmek, hem de aradan parça keserek selenin bitiş noktasına yaklaştırmak istiyorum.
idH2Qywyj

Gidona monte edilmiş örnekleri de var internette, belki kilometre göstergelerinin altından esetik bir uzatma yapılıp hemen üstüne takılabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------

Bir de tabii ön cam olmayınca güneş ışınlarının göze yansıması meselesi de ortaya çıkacaktır. Gerçi nasıl bir malzeme bilmiyorum ama sır altına ne kapladılarsa gidon saatinden ışık yansıyor bazen ama bundan yansımıyor üzerine dik açıyla gelse de...

Biraz daha yakından araştırmak gerekecek sanırım, teşekkürler.

Arkadaşlar SL200 için 7500 km normal mi? 2013 model 7500 km fiyatı ne kadar olabilir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar