evet arkadaşlar,doların tavan yaptığı bu günlerde daha fazla bekleme yapmadan aliexpress'deki ikinci paketin siparişini geçtim.
Önceki değişikliklerimden sonra eksikliklerim vardı şimdi bunları tamamlayacağım,işte alacağım ürünler;
sinyaller
Elcikler
arka stop
Dikiz aynası (dayanamadım yine,eski aldıklarım kırılmışdı yaptırması aynı para bende yenisini alayım dedim

)
siparişler ay sonuna kadar elimde olur muhtemelen,sinyaller son değişikliklerden sonra çok sırıtyordu,değişmesi lazımdı onu hallediyorum.Stopda bundan ötürü değişmek durumunda kaldı.Elcikleride gidon ve motorun geometrisine uygun bir modelde değiştireyim dedim.
egsoz sargı bezide aldım uygun fiyata ,5m si 7$ tutuyor,onuda boyanmayan koruma demirine uygulayacağım buda retro havası katacak motora.
Tabi kullandıkça motora uygulamak istediğiniz şeylerde değişiyor.Custom olayı gerçekten farklı bir olay,ben seviyorum şahsen.Yani motoruma baktığım ve bindiğim zaman "işte benim makinem" diyebildiğim her an daha fazla zevk alıyorum aletten

zaten custom olayının özüde budur,kişiselleştirme ile kendi motorunuzu kendi stilinize göre değiştirip farklı bir hava katabiliyorsunuz.Zaten harleycilerin meşhur bir lafı vardır,her harley aynı değildir,mutlaka sürücüsünün bir parçasını taşır derler,haklılarda.Ben burada kendi custom değişikliklerimi paylaşıyorumki çinli denilip dışlanan bu motoru görenler belki fikirlerini değiştirip bağlandıkları önyargılarından kurtulurlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:34 ----------
yeni gezi rotamız belirlenmiştir,gerekli bilgiler için aşşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz;
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/147842-14-haziran-sariyer-garipce-kemrburgaz-chopper-gezisi.html