en son yaptığım ölçümlerle 48tl ile 316 km gittim, istanbul'da.
@burakcvck
Güle güle kullan, uygun bir vakitte sesi çekip yollar mısın 3000-5000-8000 devir şeklinde, yorumlarını da bekleriz
Bu arada bozulan gaz değil hava tahliye ayarı tabii ayarı yaptıktan sonra yığılma olursa neyle oynadıtsan onu biraz kapatıp gazı yükseltmek gerekebilir.
en son yaptığım ölçümlerle 48tl ile 316 km gittim, istanbul'da.
@fangelus ; 8 mm kalınlığında ve dişli kısmı 8cm uzunluğunda bir vida gerekli montaj için.
Arkadaşlar genellikle yarım deponun altına inince 20TL'lik benzin alıp devam ediyorum.
Tam fullemek istemiyorum çünkü kapak contası allaha emanet cinsten bir kez fullediğimde hava yaptı ve dışarı sızıntı oldu bir miktar. Zaten pompacılara "fulle" demeye korkuyorum %95'i taşırıyor çünkül:
Merak ettiğim birşey var, aranızda benzin ışığı yanan oldu mu ? Yani uyarı ışığı çalışıyor mu ?
Ben de yedek depoya geçmeden benzin alıyorum hemen. Benzin ışığı yoksa hız göstergesindeki küçük led görünümlü ampul mü acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------
Ayrıca geçen hafta lastikleri değiştirdim. Michelinin scooter lastikleri olması ve yankaların inceliğinden dolayı tercih etmedim. IRC nin yumşak hamurlu yeni lastiğini aldım 07/15 tarihli.Boyutlar orjinal dolayısıyla motorun görünümünde ve aerodinamiğinde hiç kayıp olmuyor. Çiftini 220 tl ye aldım, lastikçide balans ve yeni L siboplar dahil 50 tl ye taktırdım.Şuan henüz çok yeni olmasına rağmen yol tutuşu acayip güzelleşti fabrikasyonlara göre.
Merhabalar bende superlight 200 ümle aranızdayım , sıfır aldım haftaya plaka ruhsat çıkacak.
keşke IRC hiç bulaşmasaydın ben iki sefer kayıp düştüm kuru zeminde IRC'ler ile ve çok çabuk çatlama yapıyo ona dikkat edin derim.Ben de yedek depoya geçmeden benzin alıyorum hemen. Benzin ışığı yoksa hız göstergesindeki küçük led görünümlü ampul mü acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------
Ayrıca geçen hafta lastikleri değiştirdim. Michelinin scooter lastikleri olması ve yankaların inceliğinden dolayı tercih etmedim. IRC nin yumşak hamurlu yeni lastiğini aldım 07/15 tarihli.Boyutlar orjinal dolayısıyla motorun görünümünde ve aerodinamiğinde hiç kayıp olmuyor. Çiftini 220 tl ye aldım, lastikçide balans ve yeni L siboplar dahil 50 tl ye taktırdım.Şuan henüz çok yeni olmasına rağmen yol tutuşu acayip güzelleşti fabrikasyonlara göre.
Michelin City Grip gerçekten çok iyi. Param yetseydi Bridgestone alacaktım hatta. Umarım IRC'ler bir problem çıkartmaz. burakcvck daha önce de yazmıştı, hem scooter lastiği olarak geçmesinden hem de boyutun küçüklüğünden tedirgindi. Ama lastikleri takartakmaz fotoğraf çekip paylaştık, motorun görünümünde estetik ya da teknik bir problem olmadığını. Ayrıca mesele hız/yük endeksi tamamsa scooter sınıfına girmesinde problem olmadığını da konuşmuştuk. Başta da dediğim gibi; hayırlı olsun...
@ubim ; siz de bu arada lastik meselesini mutlaka gündeminize alın derim.
TeşekkürlerLastikler de hayırlı olsun o zaman. Orjinaller çıkıp yeni lastiklerle ilk hareket ettiğimde, kösele ayakkabıyı çıkartıp spor ayakkabıyla yürür gibi hissetmiştim kendimi, keyifli sürüşler.
Evet göstergedeki o lamba bence, ama denemek istemiyorum![]()
aldığımdan beri araştırıyorum bu lastik nasıl acaba http://www.lastikdeposu.com.tr/sava-130-90-15-66r-tl-tt-mc7-motorsiklet-lastigi-pmu2203
irc lastiğin en kalitelisi bile berbattır...yani yanlış anlamayın ama bu sayfalarda kaç kez tartışdık farklı markaları kontrol ettik.200 küsür lira az para değil,2 tekerlek üzerindeyseniz 2 değil 4-5 kez düşünmeniz lazım.ben michlein lastik almak için 2 ay bekledim sadece,aldığım lastik çok güzel gerçekten aldığı parayı hak ediyor.