makine güzel
...
makine güzel...
benim yazıları silme sebebim araç tercihim hep düz olmuştur. genelde de sadece siyah giyindiğim için yazı desen pek hoşlanmam bunu benim için tek istisnası arazi araçları onlarda desen yazı ve renk farklılığını seviyorum.
Özel modifikasyonlar dışında (depo boyatma / sele değiştirme ) neden logo silinsin ki ?
Utanacak bir şey mi var SL200'de ? Motor neyse odur, minibüsçülerin Mercedes / Ferrari Logosu koyması gibi
Kuba ise Kuba işte mis gibi de görünümü var :cat:
@notrex883'e gelsin ;
https://imageshack.com/i/exJRtbZUj
Shadow; makinanın çok güzel gorunuyor, nazar değmesin.
benim arkadaşım tvs apache kullanıyo açıkcası benim motordan daha güçlü geldi bana ama şekli hoşuna gittiyse seni yorucak bir motor değil keyifle kullanırsın, konfor olarak cruiser dışında kıyaslanamaz inanolmaz rahat superlightlarMerhabalar tvs apcache 2012 sahibiyim motoru değiştirip biraz daha güçlü ve konforlu birşey arıyorum (ek olarak yakıt tüketimi düşük) sizce sl200 apacheden sonra tercih edilecek bir motor mu ?
depo boyama işlemi ne kadar tutuyo bende düşünüyorum dizlikler deilk deşik etti benim depoyudahadi senin 1 günlük işin var,benimki 1 hafta serviste yatacak,az işde yok yani;
-T gidon değişimi olacak
-Orjinal gidon kelepçelerine 30cm lik uzatma kaynak yapılacak ve orjinal kelepçe sistemi bozulmayacak,sadece yükseltilecek.
-Tekli takometre takılacak,analog büyük devir saati ve dijital km,hız,sinyal ,vites vs hepsi bir arada olan modellerden.
-far fairing takılacak ve ön rüzgarlık iptal edilecek.
-koruma demirleri,manetler,depo altı nikelaj plastik aksamlar vs mat siyaha boyatılacak
-depomun yan kısımlarında olan dizliklerimden kaynaklı çiziklerden ötürü depoyuda boyatıyorum ve farklı bir çalışma yaptırmayı düşünüyorum buda 2 günlük bir iş gerektirecek.
Bence senin motor 5 iş günü serviste. Ama acele etmeden sindire sindire güzel bir tasarım çıkacak eminim. Kolay gelsin.
Bu da gidon saatim
https://imageshack.com/i/idmU8rFhj
teşekkürler bilgilendirme içindepo boyama işi komple istenilen renkde 250 tl motorsiklet boyacısı - kadıköyde ama direkt fırın boya yapıyor adam..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------
gidon saati güzelde mat siyah üzerinde nikelajlı saat çok sırıtıyor o yüzden siyah olanından alacağım ben.
Gidon saati cok ise yariyor, gule gule kullanin...