Bu başlık da bayağı canlanmış arkadaşlar hepinize önümüzdeki sezonda keyifli sürüşler dilerim tekeriniz düz bassın ve burayı biraz fotoğraflayın özlem duyuyoruz motora 
Bu başlık da bayağı canlanmış arkadaşlar hepinize önümüzdeki sezonda keyifli sürüşler dilerim tekeriniz düz bassın ve burayı biraz fotoğraflayın özlem duyuyoruz motora![]()

Hocam merhaba,
Uzatma aparatinin universal olanindan mi aldınız? Bir de adaptör için +8+10 olanı alacağız herhalde? Aynaların açısı cok kötü kazaya kurban gitmeden görüşümü duzeltmeliyim.
Saygilar.
benim çantalar 2 tip kilit sistemli,biri 2 adet olan kayış sisteminin altında bulunan kelepçeler diğeride orta kısımda bulunan anahtarlı sistem.
kayışlar orjinal çantadaki gibi bağlama yönetmli değil,kayış altı tokalar var onları çıkartıp takıyorsun pratik oluyor.ayrıca çantanın açılır kısımın her iki tarafında cırtlar var buda sağlamlığı ve doygunluğu sağlıyor.
sis farını benim verdiğim üründenmi aldın? merak ediyorum bende,şu fairingi montajlayayım ondan sonra sis farı olayına odaklanacağım.
yansıtıcılarda sadece çantalara yerleştirdiğin kaba olmuş,bence plaka çerçevesine böyle bir çalışma yapsan daha hoş dururdu.
...yeni ngk buji değişimi ile çok harika performans aldım motordan.
tek sıkıntım lastikler,yani güvenemiyorsun yolda giderken basmaya yada viraj dönmeye..heleki hava yağışlı ise daha boktan bir durum var.
metzeler lastiklerde aynı boyut olmasına rağmen tt yazan modellerde farklı fiyat var, tt neyi ifade ediyor acaba ne farkı var?
çakar güzel ama polis muhabetinden biraz tırsıyorum ne yalan söylim,yoksa güzel bişey.
lastiklerden henüz haber gelmedi banada,bekliyorum.
bu arada aynalar için adaptör siparişini geçtim bende,lazım olacak çünkü onlarda.