karbüratör-sibob ayarıyla olay hallolur muhtemelen.bu arada jigleyi kapalı kullanın,ben öyle kullanıyorum.
Merhaba,
Benim motor arada bi stop ediyor.seyir halindeyken kirmizi isik veya trafikten dolayi duruyorum ve stop ediyor.bilgisi olan var mi ?
Jikle kapalıyken durunca stop edebiliyor ama orta seviyeye alırsanız öyle bi problem olmuyor.Benimki hiç stop etmiyor.
430 km de şuan, üstündeki kalitesiz bujileri ngk ile değiştirmeyi düşünüyorum.arada bendede oluyor bu durum,sizin moto kaç km deydi?
430 km de şuan, üstündeki kalitesiz bujileri ngk ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Küba ve Ar-Ge, yan yana bile durmuyor bu iki kelime.
430 km de şuan, üstündeki kalitesiz bujileri ngk ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Kullanıcı kitapçığında NGK DR8EA onerilyor ama türkiyede bulamadim ebay dan almayı düşünüyorum, siz hangi modelini kullanıyorsunuz acaba?rodaj sürecindesin,normal durumlar o zaman.
ngk ile ben değişdim harika performans aldım tavsiye ediyorum.
sırf bunun için yorum yazdığınız için sizee madalya takmak lazım....
chopper ve SS de yanyana hiç durmuyor ama bizim chopperlara her zaman laf yetiştirme yarışına girende adı üstüne SS ler oluyor her ne hikmetse?
Kullanıcı kitapçığında NGK DR8EA onerilyor ama türkiyede bulamadim ebay dan almayı düşünüyorum, siz hangi modelini kullanıyorsunuz acaba?
Ben bu motorda arka lastiğe hava basamıyorum arkadaşlar.Benzin istasyonundaki pompa siboba tam oturmuyor.Bu haftasonu benzincide hava basayım dedim ön lastiğe sorunsuz bastım arka lastiğe sibobu oturtuğumu sandım fakat hava basmadı sonra bi baktım içindeki havayı da almış.Hemen yakındaki bi lastikçiye gittim onun da pompası oturmadı bişiler yapıp zar zor şişirdi.Sonra bi motorcuya gittim o sibobu söküp L şeklinde bir sibop takıyormuş lastikçiler böylelikle bu problem halloluyormuş.Aranızda bu problemi yaşayan yok mu ? Arka lastiğe havayı nasıl basıyorsunuz ?

Ben bu motorda arka lastiğe hava basamıyorum arkadaşlar.Benzin istasyonundaki pompa siboba tam oturmuyor.Bu haftasonu benzincide hava basayım dedim ön lastiğe sorunsuz bastım arka lastiğe sibobu oturtuğumu sandım fakat hava basmadı sonra bi baktım içindeki havayı da almış.Hemen yakındaki bi lastikçiye gittim onun da pompası oturmadı bişiler yapıp zar zor şişirdi.Sonra bi motorcuya gittim o sibobu söküp L şeklinde bir sibop takıyormuş lastikçiler böylelikle bu problem halloluyormuş.Aranızda bu problemi yaşayan yok mu ? Arka lastiğe havayı nasıl basıyorsunuz ?