Ben de 1 haftadır kullanıcısıyım. Fiyat performans hele ki görünüş olarak alınabilecek en iyi motorlardan biri bence.
Yeni alacak arkadaşlar için bir iki uyarım olacak :
1) Eğer daha önce bu tarz bir motor kullanmadıysanız, arka fren ve vites pedallarına (yerine) alışmak için mutlaka rahat alanda çalışma yapın. Özellikle touring bir motordan geçiş yapıyorsanız, ayak koyma ve pedallara erişim konusunda acemilik çekeceğiniz bir dönem olacaktır,
2) Aynaların açısı ne yazık ki zayıf. Ben "riderscan" (fotoğrafta konumunu görebilirsniz) takarak durumu çözdüm ancak o da gece çok iyi değil performans olarak. Aynalara mutlaka dışa ve yukarıya doğru uzatma aparatı gerekli,
3) Fabrika çıkışı lastiklerin yalnızca kuru zeminde tutuşu iyi. Özellikle "çiseleme" denilen türde yağışta ve hafif ıslak zeminlerde fren yaptığınızda (sert yapmak daha da arttırıyor bu durumu) hem ön hem de arka lastik kayıyor. Ben yaz sonunda mutlaka lastik değişeceğim, tam güvenli sürüş için bu şart,
4) 200 CC ve 14 beygir güç, doğal olarak özellikle otoban ve çevre yollarında, motosiklete saygının sıfır olduğu ülkemizde sürekli defansif sürüş gerektiriyor. Canınız sıkılınca gazlar geçerim ya da sıyrılırım diye güvenmeyip, gereken konumlanmayı önceden almanızı tavsiye ederim.
Bunların dışında keyifle seyredebileceğiniz ve özellikle agresif sürüş sevmeyenler için tatmin edici bir gezi motoru.