1397. Cadde No 10H
Torunlar Camii var onun giriş kapısının yanındaki dükkan hocam
Saol dostum inşallah çözer bu ses olayını.
1397. Cadde No 10H
Torunlar Camii var onun giriş kapısının yanındaki dükkan hocam
Saol dostum inşallah çözer bu ses olayını.
teşekkür ederim. peki bu parçayı nereden bulabilirim ? online var mıdır ? kuba seviste satılırı mı ?
Motor olarak Kuba Superlight 200 almayı düşünüyorum fakat boyum 1.83 ve 70 kiloyum.(kollarım uzun) Çevremdeki arkadaşlarımda racing motor sürüdükleri için kendimi görme şansım olmadı. Demek istediğim üstüne oturduğum zaman çok sırıtır mıyım, kötü bir görüntü çıkar mı ortaya?
Dipnot: Motoru alırsam eğer, gidon olarak Ape Hanger alıp değiştireceğim. Onuda hesaba katarak yorum yaparsanız sevinirim.
Motor olarak Kuba Superlight 200 almayı düşünüyorum fakat boyum 1.83 ve 70 kiloyum.(kollarım uzun) Çevremdeki arkadaşlarımda racing motor sürüdükleri için kendimi görme şansım olmadı. Demek istediğim üstüne oturduğum zaman çok sırıtır mıyım, kötü bir görüntü çıkar mı ortaya?
Dipnot: Motoru alırsam eğer, gidon olarak Ape Hanger alıp değiştireceğim. Onuda hesaba katarak yorum yaparsanız sevinirim.

[url]https://i.hizliresim.com/t2Uf1C.jpg[/url]
böyle durursun. bence ape hanger takma. bu motoru cruiser olarak değilde naked motor olarak düşünmelisin. ape hanger takarsan bütün o spor havası kaçar, tatsız gözükür, kıvraklığını kaybeder.
Öncelikle yorumlar için teşekkürler. Ape gidon takmak istememin sebebi, motorun daha kaslı büyük gözükmesini sağlamak. Heybelerle birlikte güzel ve daha kaslı duracağına inanıyorum.
Bu arada gidon örneği gösterebileceğin bir satış sitesi falan var mı? @BlackGhost
Mesela şu olur mu? https://www.aydinkardesler.org/ape-hanger-paralel-kol-22mm-siyah-pmu2185
Öncelikle yorumlar için teşekkürler. Ape gidon takmak istememin sebebi, motorun daha kaslı büyük gözükmesini sağlamak. Heybelerle birlikte güzel ve daha kaslı duracağına inanıyorum.
Bu arada gidon örneği gösterebileceğin bir satış sitesi falan var mı? @BlackGhost
Mesela şu olur mu? https://www.aydinkardesler.org/ape-hanger-paralel-kol-22mm-siyah-pmu2185
Merhaba arkadaşlar,
Bugün motorsikletimi teslim aldım bayiden. İstanbul ıspartakule civarında oturmaktayım a2 ehliyetim var fakat daha önce hiç vitesli motorsiklet kullanmadım. Tecrübeli arkadaşlardan ücret karşılığı sürüş dersi almak istiyorum. iyi forumlar.
Motor sola cekiyor, neden olur bu?
ape gidon takmakla kıvraklığın kaybolmasının ne mantığı var? kısa boylu iseniz ape gidon boyunu daha kısa tutuğunuz zaman sorun olmayacağı gibi öne kıvrık tutuş şeklinden ötürüde manevra kabiliyetiniz artar.Bu kişinin kol mesafesine göre değişkenlik gösterir.1.70 boyundaki bir adama gidip 30 cm ape gidon takarsanız o iş olmaz,sıkıntı yaşanır ama arkadaşın boyu 1.80 üzeri ve kol uzunluğuda yeterli derecede ise 40 cm ye kadar ape gidon takabilir.Ayrıca klasik görünmlü bir motoru naked gibi görmekde garip.Motorun tarzı ve şekli belli.Naked olarak kullanacaksanız çamurluklarından deposuna komple değiştirmeniz lazım.
görünüşü belki klasik gibi olabilir ama o kadar heybetli bir motor değil. bence ape hanger takınca komik duruyor. ben sürerken cruiser değilde spor motosiklet sürüyor gibi hissediyorum. bu yüzden ekstra hiçbir şey eklemiyorum. ape hanger gidonla sürüş tecrübem olmadı sadece kullanan arkadaşları gördüm. kıvraklığını kaybeder demek biraz abartı olmuş evet ama tahmini olarak manevra kabiliyetinde düşüş olur gibi düşünmüştüm.
Merhabalar,
SL200 ile aranıza yeni katıldım. Motorum şimdilik 150km'de ve rodaj süreci devam etmekte, öncesinde 50cc scooter kullanıcısı olarak ilk vitesli ve nisbeten yüksek cc'li yeni ve acemi bir kullanıcıyım ve sizlere bir kaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
1- Motorum özellikle 1. viteste olmak üzere 2. vitesle beraber düşük devirde (sıkışık trafikte veya çok yavaş hız ile ilerlerken) silkeleme-kaçırma yapmakta fakat devir ve hız yükselince sorun kalmamakta bu bir sorunmudur? veya rodaj sonrasında düzelirmi?
2- Kasisten geçerken ön amortisör veya ön bölgeden tak diye ses gelmekte?
3- 4000 ile 5000 devir arasında motor titreşim ile beraber ön ve arka bölgelerden (özellikle ön taraftan,sanki çamurluk rezonansa giriyormuş gibi) titreşim sesi gelmekte?
4- Sağ aynamda bir sorun var sol ayna açısı mafsal içinde çok rahat hareket ederken Sağ ayna mafsal içindeki hareketi kısıtlı kalmakta ve arkadan ve sağ açıktan gelen araçları görememekteyim.
5- Ön disk freni sıkan parça mevcut yerinde hafif sallanmakta bu bir sorunmudur?