Herkese merhabalar. Kısmetse sıfır veya bulursam temiz 2. el ile aranıza katılmayı planlıyorum. Birkaç aydır karbüratörlü bir gv250 bakarken kendimi sl200 pazarlığı yaparken buldum. Hemen hemen her sayfayı okudum atladıysam kusura bakmayın aramızda 185cm ve üzeri boyu olan var mıdır? sl200 kullanırken boy yüzünden yaşadığı sıkıntılar var ise paylaşabilirse sevinirim. Gidon yükseltme dışında ayak pedlerini ileri aldırabiliyor muyuz ?
Bir de tayland'lı bir elemanın yaptığı bobber paylaşılmıştı. Benzer bir çalışma yapmak istiyorum ben de. Sanırım bir arkadaş benzer bir uygulama ile uğraşıyordu. Yarım arka çamurluğu nerde bulabiliriz yaptırabiliriz bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
Çok sordum kusura bakmayın son olarak olur da sl200'ünü satmak isteyen olursa link paylaşabilirse sevinirim.
Herkese güvenli keyifli sürüşler ...
Bir de tayland'lı bir elemanın yaptığı bobber paylaşılmıştı. Benzer bir çalışma yapmak istiyorum ben de. Sanırım bir arkadaş benzer bir uygulama ile uğraşıyordu. Yarım arka çamurluğu nerde bulabiliriz yaptırabiliriz bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
Çok sordum kusura bakmayın son olarak olur da sl200'ünü satmak isteyen olursa link paylaşabilirse sevinirim.
Herkese güvenli keyifli sürüşler ...