kardeþim bence bulaþma sýkýntýlý motorlar honda yada yamaha tavsiye ederim!!!
Þimdi honda yada yamaha al diyenler olacak adamýn bütçe zaten buna yetiyor bana kalýrsa kuba bayisine giderek motorun konforuna bak motoru çalýþtýr eðer hoþuna giderse al derim bakýmýný düzenli yaptýðýn sürece yolda býrakmaz
Kuba kullanan biri olarak bütçeni sarsmýyorsa al ama uzun vadeli bir motor olmaz hani en fazla taþ çatlasa 2 yýl kullanacakmýþsýn gibi düþün iyi çýkarsa bahtýna iþini görür
kubanýn 150 25 modelini kullanýyorum bir vidasý gevþesin , on numara mmotor bu arada km 16000 saygýlar .
Benim dusuncemde 2 yil kadar kullanmak. Daha sonra cbf150 belkide daha iyisi olur. Henuz planlamadim. Ama kuba'ya yaklasik 2 yil binecegim. Tabii gotururse
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
Yedek parca? servis? belli km sonrasi yag yakarmi? Uzun yola cikar mi? Yani belli hiza cikinca aksilik vs. oluyor mu? Kisacasi kuba hakkinda genis bilgi istiyorum. Kullanicisi, tecrube eden arkadaslarin sozleri cok onemli benim icin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Alacagim 2011 model bu arada. 4500km de.
Kouba kullanan biri olarak bütçeni sarsmýyorsa al ama uzun vadeli bir motor olmaz hani en fazla taþ çatlasa 2 yýl kullanacakmýþsýn gibi düþün iyi çýkarsa bahtýna iþini görür
Trafik sigortasi ne kadar oduyorsun dostum?(plakan 34 dimi?)