Zorlanmazsın boyunda yeterli zaten. Tam uyar sana başlangıç için.
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız kafaya takmıştım bunu
Zorlanmazsın boyunda yeterli zaten. Tam uyar sana başlangıç için.
Abilerim iyi günler ben bu motorda karar kıldım inşallah bunu alıcam boyum 1.75 kilom 66 bu motor bana uygunmudur.Kuullanırken zorlanırmıyım.? Şimdiden teşekkürler
Boyum 1.77 kilom 63 bnm için hiç bir zorlama yok ve gayet güzel dostum bence karar kıldıysan durma gazla
Teşekkür ederim sanırım alıcam ama biraz beklemem lazım şuan yurt dışındayım yazın alıcam inşalllah
Arkadaşlar kusura bakmayın direk soruya girdim ama motor alınca hep burdayım sıfır black cat almak mantıklımı yoksa ikinci el mi alayım sıfırı 4500 civarı +220 plaka ruhsat mış? acil cevap verirmisniiz
Selamlar..
Arka fren merkezi sizlere ömür.. sürekli hidrolik kaçırıyor.. bunun sıfırı ne kadardır ? internette aradım bulamadım..
Başka marka takılabiliyormu ? Bilgisi olan yazarsa sevinirim..
Teşekkürler..
Servisi aradım.. '' Sen gel bakalım Abi '' dedi.. iyi bir çocuk zaten.. Netten sıfırını 86 TL ye buldum.. bu aralar işlerden vakit bulursam gidecegim..
@Mühendis , sıfır almanın artısı tabi var fakat eksi yönü de var satarken piyasasının düşük olması nedeniyle biraz zarar etmek gibi.
Misal ben, satmayı düşünmüyordum fakat hayat şartları işte, ne zaman ne olacağı belli olmuyor.
beyler teşekkürler ikinci el aldım 2500 km de sıfır gibi bakmış eski sahibi. tavsiye ederim çok zevkli bir motor