Gerçekten
Shineray fabrikası ürünü ise bu motor da en az Xtreme Max kadar başarılı olur. Ama tutar mı bilmiyorum,, sanmıyorum.
Değinmek istediğim bir nokta var, bu motoru tam olarak X-Max ile kıyaslamamak gerek. En belirgin fark ön 19", arka 17" tekerler. Yoğun bir arazi amacından ziyade yeni başlayan on/off road amaçlı bişey yapılmış. Ben de fuarda incelemiştim, zaten ufak bir motor, sele kısa, yere yakın sayılır. Benim Xtreme250 den sonra cidden oyuncak gibi gelmişti.
Bence fiyatını biraz daha makul tutsalarmış hoş olabilirmiş. Gerçi X-Max da satılmıyor artık, tam bir rakibi yok piyasada fiyat olarak.
Fabrika verilerinde 95 kg yazıyor ise kuru ağırlığı gerçekten 95~100 kg arası bişeydir. Yanlış yazcaklarını sanmam. Kaldı ki benim 250lik ile X-Max'ın ağırlığı neredeyse aynı. Xtreme-Max'ın en beğenmediğim yönü ağırlığı zaten. Eğer gerçekse bence bu Black-cat çok eğlenceli olablir.
8500 d/d de 12Nm veren 125cc hyosungu'mu düşünüyorum... bu motor 5000 d/d 13Nm tork veriyorsa ve 95 kg gibi bir kuru ağırlığı varsa çok başarılı :cat:
Fuardan görüntüler
Boyum 181cm. Kendi Xtreme250 motorumda anca parmak uçlarım yere değiyor. Bunda ise çook rahattım
(Şimdi Carbon gelecek, "
ulan bizim sorduğumuz sorulara cevap vermiyon da gelip burada bilgi paylaşıyon ::cekic:: " diye girişcek yine bana...

)