Kuba Kuba Motor Black Cat Cross

fr150-20131012-151916-1.jpg

Motorun kalbi olan alt motor teknolojisi Black Cat için gerek tüm özellikleri en üst düzeyde karşılamaktadır.

Modele sağladığı yüksek performans ve son derece kararlı çalışma sistemi ile önemli bir yer teşkil eden Black Cat alt motoru, diğer donanımlarla birlikte büyük bir güven oluştururken kullanıcısına rahat bir sürüş keyfi yaşatmaktadır.

Ayrıntılı bilgi ve teknik özellikleri için tıklayın: http://www.kubamotor.com/new5/product/cross/blackcat.html

yüksek devirde titreme yapıyor ve ön fren elciği biraz yukarıda kalıyor. bunlar dışında sürüşü, gücü, dengesi gayet iyi. dik ve bozuk bir yokuşu(yol değil arazi) zorlanmadan çıkıyor. lastikler on-off tarzı her iki zeminde de iş görüyor. aşırı çamur denemedim. amortisörler başarılı bence. emsallerine göre alçak keza boyum 1.68 iki ayak ucu ile zorlanmadan durabiliyorum. arka fren ayarı yapmak çok basitleştirilmiş boşluğu ayarlıyabiliyorsunuz. egzoz da başarılı, gaz kesince patlatıyor hoşuma gitti baya. arka dişli belki biraz daha büyük yapılabilirmiş. yeni başlayanlar için gayet makul bir motor.

Kuca Motor Black Cat Cross ::144::

Başlığa geell Admin efendi 2 gif attım diye baa uyarı verirsin ha?, seni banlıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

yüksek devirde titreme yapıyor ve ön fren elciği biraz yukarıda kalıyor. bunlar dışında sürüşü, gücü, dengesi gayet iyi. dik ve bozuk bir yokuşu(yol değil arazi) zorlanmadan çıkıyor. lastikler on-off tarzı her iki zeminde de iş görüyor. aşırı çamur denemedim. amortisörler başarılı bence. emsallerine göre alçak keza boyum 1.68 iki ayak ucu ile zorlanmadan durabiliyorum. arka fren ayarı yapmak çok basitleştirilmiş boşluğu ayarlıyabiliyorsunuz. egzoz da başarılı, gaz kesince patlatıyor hoşuma gitti baya. arka dişli belki biraz daha büyük yapılabilirmiş. yeni başlayanlar için gayet makul bir motor.

Hayırlı olsun, foto ve, devir aalıkların'da fikir versin diye video lütfen(mümkünse müziksiz olsun :p )

aynen motor devri-sesi en güzel müziktir

hayırlı olsun bu arada.

CO2 sen daha yakından inceleme fırsatı bulamadın galiba black cat i

sanki gecen kg sunu ölçmeye niyetliydin.

sanki kuba black cat ana sayfasındaki acıklamalar google translate ile cevrilmiş gibi :p

Son düzenleme:
Tasarım müthiş. Motorun ortasından elimizi sokup omzumuza alabiliriz bisiklet gibi :p

motorun agırlıgını bilindik bir modelle kıyaslama sansın var mı?

kanuni cross 150, cbf ybr vs vs

aynen motor devri-sesi en güzel müziktir

hayırlı olsun bu arada.

CO2 sen daha yakından inceleme fırsatı bulamadın galiba black cat i

sanki gecen kg sunu ölçmeye niyetliydin.

sanki kuba black cat ana sayfasındaki acıklamalar google translate ile cevrilmiş gibi :p

Karıştırdık o başlığı biraz, sen kg için tartıdan ve üreticilerin, bazen verilerde tezgah yapıldığından, bahs olunca benim hanzo'yu tartmak amaçlı yazdım onu :)

sizin hanzolara benzemez

bu gariban 150 cc çinli cg abisi :)

Sanki bizdekiler Fransız lolita'sı ::pembe:: bidiğiniz çinko, çocukken obelix gibi iksir kazanına düşmüş o'kadar::blusssh:

Kara kediye 51 diş yada üzeri atılırsa tork ile arazide, pantere dönüşebilir/diye düşünüyorum, kullanıcı videolasa raporlasa.

Sanki bizdekiler Fransız lolita'sı ::pembe:: bidiğiniz çinko, çocukken obelix gibi iksir kazanına düşmüş o'kadar::blusssh:

Kara kediye 51 diş yada üzeri atılırsa tork ile arazide, pantere dönüşebilir/diye düşünüyorum, kullanıcı videolasa raporlasa.

orası öyle öyle olmasınada bu seferde son hız da kanı gibi yavas kalır :cat:

(tabi orjınalini bilmiyoruz ama arka dişlinin büyütüldüğünü varsayıyorum)

arkadaslar bugün black cat i yakından inceledim

boy sorunu olanlar : 1.80 boyla topuklarım ancak yere değiyor .

agırlık konusunda asırı agır değil.

bence iki kişi sürmek işkence olur.

koltuk sert ve cok kısa, sanki tek d.tlük yapılmıs.

arka amortisörde ön yukleme ayarı var., ön masa amortisör bana zayıf geldi.

belki max ın kalın ön masasına alıstıgımdandır. motorun genel uzunlugu ön arka teker mesafesi kısa gibi.

arkaya 18 inc jant lastik sıgmaz. masası kabul etmez.

genel işçilik kalitesi normal....

benden bu kadar.

bunları bilerek gidip magazada inceleyin.

düşünen arkadaslara fikir olsun.

sağol cem.
buda radarımda seley. 89cm miş.
yakıt deposu 5.6lt denmiş biyerde yedeksiz bukadarsa yandık.
b.boxer tam sipariş geçmiyordum servis olmayınca göndermediler.
200km gidip almakta işime gelmi acemiyim ehliyet yak daha.
salcano wolf125 ,b.boxer ,karakedi arasında kalmışım.
burda teknik broşür galiba verilen.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...motosiklet-farki-ile-sizlerde-162311442/detay

asıl sayfası bu. burada daha detaylı bilgi var.

ama kesinlikle hiçbir motoru yakından görmeden alma derim

http://www.kubamotor.com/new5/product/cross/blackcat.html

http://www.kubamotor.com/new5/sunum.html?sunum=fr150

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

model asıl olarak SHİNERAY XY150GY-11 445A modeli

ne yazıkki depo 5.85 litre

http://www.shineray.com/products-liebiao.asp?id=75&cc=239

qqJnyd.gif

9XDlbN.gif

cem allah ne muradın varsa vere.
95kg. kuru aksesuarsız hali galiba.
ben bunu alırım büyük ihtimal
balansör varmıdır bunda acaba.

arkadas agırlık olayına pek inanmıyorum. öyle bana pek 95-100 kg gibi gelmedi.

birde klasik cg motorlu değil, farklı bir alt motoru var. satıcıda bilmiyordu balansör olayını

bende emin değilim

Gerçekten Shineray fabrikası ürünü ise bu motor da en az Xtreme Max kadar başarılı olur. Ama tutar mı bilmiyorum,, sanmıyorum.

Değinmek istediğim bir nokta var, bu motoru tam olarak X-Max ile kıyaslamamak gerek. En belirgin fark ön 19", arka 17" tekerler. Yoğun bir arazi amacından ziyade yeni başlayan on/off road amaçlı bişey yapılmış. Ben de fuarda incelemiştim, zaten ufak bir motor, sele kısa, yere yakın sayılır. Benim Xtreme250 den sonra cidden oyuncak gibi gelmişti.

Bence fiyatını biraz daha makul tutsalarmış hoş olabilirmiş. Gerçi X-Max da satılmıyor artık, tam bir rakibi yok piyasada fiyat olarak.

Fabrika verilerinde 95 kg yazıyor ise kuru ağırlığı gerçekten 95~100 kg arası bişeydir. Yanlış yazcaklarını sanmam. Kaldı ki benim 250lik ile X-Max'ın ağırlığı neredeyse aynı. Xtreme-Max'ın en beğenmediğim yönü ağırlığı zaten. Eğer gerçekse bence bu Black-cat çok eğlenceli olablir.

8500 d/d de 12Nm veren 125cc hyosungu'mu düşünüyorum... bu motor 5000 d/d 13Nm tork veriyorsa ve 95 kg gibi bir kuru ağırlığı varsa çok başarılı :cat:

Fuardan görüntüler :)

1656097_761378553873166_1641097240_n.jpg

1507823_761378617206493_1457817780_n.jpg

Boyum 181cm. Kendi Xtreme250 motorumda anca parmak uçlarım yere değiyor. Bunda ise çook rahattım :)

(Şimdi Carbon gelecek, "ulan bizim sorduğumuz sorulara cevap vermiyon da gelip burada bilgi paylaşıyon ::cekic:: " diye girişcek yine bana... :) )

valla syanur amortisörlerinden kaynaklı galiba. ben arka demirden kaldırmaya calıstım sundu ama kalkmadı, belimden dolayıda fazla zorlamadım.

max ı o sekil arkasını kaydırıp yada kaldırıyordum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar