tecolife bize motor hakkında artıları eksileri felan söyler misin ? yedek parça servis hakında da bilgi verirmisin lütfen ?
motorun titreşim sorurunu çözdüm arka zincir dişlisini 26 ön dişliyide 17 aldım taktırdım performans harika oldu ve titreşim %80 azaldı
kardeş motor süper cok az bir titreşim var.ama gidişi çok güzel.sesi harika. 125-12d cok güzel 150lik biraz sesli çalışıyor o yüzden pek sevmedim 150 yi ..yakıtda kmde 8kuruş yakıyor.. inş alırsın. şimdiden hayırlı olsun.. buarada vites göstergesi var.:cat kardeş kaç basıyo enson ben bundan alacam ama bşlgş verirsen memnun olurum..bide zırlama var mı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:07 ----------
hocam sizin gibi bende 2 arada kaldım eğersağlam bir bilgi alırsanız banada haber verin 125 kh 12d --150kh 12d sizce hangisi..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:38 ----------
arkadaşlar bu motorun vites göstergesi yokmu??????
ben anlamıyorum arkadas.şurda kaçtane yeni motor başlığı açtım çoğu yayınlanmadı hemde hiçbir gerekçe yansıtılmadan şimdi buraya o motorun gelme ihtimali kesinlikle yok bikere bu gerçeği atlamayalım böylede bir motoru yayınlamanında bi anlamı yok.
arkadaşlar kuba motora email gönderdim, sağolsunlar cevap göndermişler ama bir hususu anlayamadım. Bir de siz bakın dedim.
BENİM GÖNDERDİĞİM EMAİL:
.> HONDA WUYANG ile yapılan işbirliği sonucunda 125cc sınıfında KH125-12D modelini...Söz konusu model, yakıt kontrollü injeksiyon sistemi, dijital gösterge panosu, racıng çizgiler, sürüş rahatlığı, zincirli üstten eğzantrik...> 1-Honda ile iş birliği yapıldı mı? 2-İnjeksiyon'dan kasıt enjeksiyon mu? 3-Egzantrik sessiz motor özelliği doğru mu ? 4- Maksimum hız 150 km/s mi 130 km/s mi?
-------------------------------------------------------------------------------------
BANA GELEN CEVAP:
Wuyang firmasi ile ilgili web sitesinde araştırma yapabilirseniz wuyang firmasinin HONDA markasının yurdışındaki üreticisi olduğunu göreceksiniz.1-Enjeksiyonlu sistem karbüratörden bahsedilmekte olup sonradan yapilan üretimlerin genelinde standart karbüratörlerin kullanımı gerçekleştirildi.2-Alt motor bölümü üstten egzantiriklidir.3-Max. hız 130 km/s
--------------------------------------------------------------
Şimdi 1. maddede açıklanana göre sonradan enjeksiyonlu'dan vazgeçip normal karbüratör mü kullanmışlar ?
arkadaslar ben aldım göstergesi arkadasın koyduğu gösterge gibi değil max 160 gösteriyor sanırsam 150 lik göstergesi takmıslar ben aldım salam gibi ama sans yok motora konjektör koymayı unutmuslar fabrikatörler sağolsun.bakalım idareten taktık birini . ehliyetide alınca sınırları zorlayıp size paylaşım yaparım arkadaslar
![]()