Herkese selam
Bende Dragon 50 alarak aranıza katıldım. Henüz 900km oldu izlenim anlatmayacağım herkes anlatmış zaten.
Motoru biraz iyileştirmeye çalışıyorum ancak bir kaç sorum var.
Aksesuar sorularım.
1- E5 de görünürlüğümü arttırmak için sis lambası taktım. Arka çantama da led uygulaması yaptırmak istiyorum. Bu işi kim yapar Tuzla'da oturanlar tavsiyede bulunabilir mi? (Arka Çanta Maxem SL45)Stop Fren ve sinyal olmalı. normal Işıklar çantanın altında kaldığı için özellikle yüksek araçlar hiç göremiyor arka ışıkları.
2- Yan çanta aldım arwick marka ancak uygun yan çanta demiri bulamıyorum. Yan çanta demirini yapıp kaynaksız olarak takabilecek (Yolcu ayaklığının civatası var, kelepçe olabilir)bir usta bilen var mı?
3- Bu aletin civataları düşüyor ara ara. bulursam yerine takıyorum. Loctite civata gevşemezlik sıvısı aldım. Motoru komple söküp bütün civataları loctite ile tekrar sıkacak usta arıyorum tuzla -darıca civarında. Servise söyledim biz yapmayız dediler.
4- Telefonu, Powerbank, cüzdan fln koyabileceğim küçük bir depo üzeri çanta bakıyorum mıknatıslı. Tex 627 nasıldır bilen kullanan var mı? bizim depoya büyük mü gelir?
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Tekeriniz Düz Bassın
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------
Sayın Tosunpaşa, Ben lastikleri anlaş MB-34 ile değiştirdim. şimdilik gayet memnunum. yağmurda kullandım sıkıntı çıkarmadı. Ancak çamurda her lastik kayar en önemlisi yolu iyi okuyup gereksiz frenden, hazırlıksız virajdan veya kaçış manevralarından, çamurdan, virajdaki mazgaldan, virajdaki şerit çizgisinden uzak durmak bence.