Vibrasyondan değil, yapılan kaynağın kalitesizliğinden. Hep kaynak ve birleşim noktalarından kırılıyor. Benim daha ilk 150km de 4 yerden çatladı. Buraları güzelce temizleyip yeniden kaynak yaptırdım, bir daha da çatlamadı. Ek olarak aynı şekilde sehpası direk kaynak yapılan yerden tertemiz ayrıldı

Kaynak yapmamış çin yapıştırıcısı ile tutturmuşlar. İyi bir kaynak işçiliği ile hepsi sağlam oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:47 ----------
20'lik karbüratör zor bulunur. 19'luk karbüratör de işini görür ama performans yetersiz kalır. Şöyle anlatayım, 3 farklı modelde çin karbüratör taktım, hepsinde 15-20 dakikamı rölanti ve yakıt ayarına harcadım. Hepsinde farklı sorunlar yaşadım, kimisi bozuk çıktı iade ettim. En son DENI japon karbüratör aldım, motora taktım ve tek marşla çalıştı. Karbüratör üzerinde işaretli geliyor, yani ayarlı. Hiç ayar bile yapmadım, 3500km'dir bir kez olsun sıkıntı çıkarmadı. Çin karbüratörlerinde şunu farkettim, bir süre yokuşta dip gaz gidince yakıt ayarı kaçıp fazla yakıt yüklüyor ve motora hararet yaptırıyor.