KUBA CR1'E ÇANTA DEMİRİNE GEREK YOK; DOĞRUDAN KELEPÇELERLE TAKILIYOR!
Arkadaşlar ne zamandır arkaya çanta taktırmayı düşünüyordum; çantacılar, bunun boynuzlarını söküp çanta demiri takmak gerek, ondan sonra çantayı monte edebiliriz ancak deyip duruyorlardı. Ben de öylesi güzel durmayacağından, taktıramamıştım.
Ta ki bu hafta bizim motorun aynısından, rengine kadar

, top case arka çantalı görene kadar. Boynuzları da duruyordu. Selam, sabah, sordum nasıl taktın diye, eğildim baktım...
Topcase arka çantasının içinden zaten platformu ve takma kelepçeleri çıkıyor. Bu kelepçelerle boynuzlara sıkıştırarak vidalamış. Boynuzlar olduğu gibi duruyor.
Gittim çanta almaya bugün. Aparatsız takılıyormuş dedim. Resimlerini gösterdim. Kendim takmakla uğraşamam, bu şekildeki gibi, ki aynı motor, takabiliyorsanız alcam dedim.
Sıkıştırarak taktılar!
Hatta, esprisine birbirlerine "bir daha takma apartsız çanta takma, herkese böyle sıkıştırarak kelepçelerle takcaz da çanta aparat demirlerini kime satcaz" diye de takıldılar.
70 TL verdim. Takmak için ücret almadılar. Kilidi muhtemelen çok kaliteli değildir ama en azından çarşıda park ettiğinde kaskı içine koyup gidebilirsin diye düşünüyorum. Çanta kaskı koyacak kadar büyük. Arkada kırmızı kedi gözleri falan...
Diyeceğim; boynuzlu motosikletlere arka çanta takmak için çanta aparatına gerek yok!
Kelepçelerle sıkıştırarak güzelce takılıyor.
Bir ara resimleri de yüklemeye çalışayım...
Bu arada, baya olmuş buraya en son yorum yazalı; CR1 ile 4500'ü geçtim. Süper rahat. Yeni başlayanlar için ideal!
Ha, şekil olarak, motosikletleri çok bilmeyenler ilk başta Kawasaki sanıyor; o da ayrı güzel :cherry: .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
Top case çantalı olarak, boynuzları sökülmemiş halde, kelepçelerle sıkıştırılmış olarak, şu ilanda görebilirsiniz:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-sahibinden-293731451/detay
İlandaki motor benimki değildir. Takılı olduğunu ilk gördüğüm motordur.