Kuba Kuba CR1 Supersport

Enes Bakır, motoru sıfır mı aldın dostum? Sıfır aldıysan bayiye ne zaman gelmişti, sen geldikten kaç gün sonra almıştın? Ve sen sigortaya, motorun fiyatına ne kadar ödedin? Bilgi verirsen sevinirim.

Ben temmuz ayında 2. el aldım 4000 küsür km de.
Sigortasını Ergo'ya yaptırdım. 270 TL.
Ama şu sigorta 2-3 katına çıkınca bakalım ne olur?
İlk motorum. Ufak tefek düşmelerim oldu.
Memnunum 2000 km tecrübe ettim.
Bakımlarına özen gösterirseniz, sıkıntı yaşatmaz.
Lastik konusu var, muhakkak değiştirmek gerekiyor.
Ben hala ona bütçe ayırmaya çalışıyorum.

CR 1 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NASIL MOTOR KULLANAN ARKADAŞLAR VARMI ARIZA ÇIKARIRMI ??

ARKADAŞLAR C1 MOTORU İYİ MOTOR DİYORLAR GÖRÜNÜŞÜ PERFORMANSI BANA GÖRE İYİ İLK MOTORUM OLACAK BAŞLANGIÇ MOTORU DİYE ALACAM SİZCE NASIL MOTOR KULLANAN VARMI

kardeşim bende almayı düşünüyorum lastikleeri çok kötü diyorlar doğrumudur ?
servisi iyimi sağlam makinamıdır ?

cr 1 i bilmiyorum ama z-one-s 180 sağlam, güçlü ve yakışıklı . 2.el az km yapmış bitane tavsiye ederim, arkadaşın dediği gibi sıfır alırsanız satarken biraz daha fazla değer kaybediyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nasıl bilirsiniz abiler. o ilk motoru almaya yakın gözlerin sabahlara kadar kapanmadığı zamanları yaşıyorum şuan. bu motor hakkında bana bilgi verecek birileri varmı? almalımıyım pişman edermi beni. görüntüsü yakından nasıl vb vb ?

Genel olarak güzel ve sağlam bir motor yaklaşık bir sene kulladım ve arkadaşıma sattım satma sebebim kesinlikle herhangi bir memnuniyetsizlik ten dolayı değil motoru zevk için kullandığım için değişiklik olsun diye sattım ve değiştirdim şu an ise kuba platinum kullanıyorum motor hakkında aklında soru işareti olan varsa bir çok motor kullanmış biri olarak cr1 ve platinum parasını fazlasıyla hak eden ürünler diye bilirim bunların üzerinde honda yada yamana yazsaydı eğer ybr ve cbf den pahalı olacakları na eminim

CR1
Süpersport tasarım yeniden tanımlandı...

Satış Fiyatı

3,537 TL
SIZE EN YAKIN BAYI
ÜRÜN SUNUMU
BU TOURING'I PAYLAŞ
ÜRÜN TANITIMIÖZELLİKLERSÜSPANSİYONAKSESUARLAR
CR1
Üste Git
Ürün Tanımı

İnanılmaz Güç!

CRS alt motorun güçlü özelliklerinin yanı sıra kullanıcı dostu olması. Yenilikçi teknoloji ile birleşince muhteşem bir motor gücü ortaya çıkıyor. Performansına göre az yakıt tüketimi sunması, iyi depara sahip olması ve krankın kendin içindeki balansör sistemi ile motosikletin titreşimini alırken güç aktarımının zincirli olmasının verdiği avantaj ile kendinizi güçlü ve güvende hissedeceksiniz.

Çalıştığını Sadece Hissedersiniz!

CR1 sahip olduğu özellikler ve gücüyle mükemmeliyetçi bir ruha sahiptir. Sınıfının en iyisi olan CR1 sessiz çalışma özelliği ile daima bir adım önde. CR1'in egzoz sistemi ile bu eşsiz güce kattığı sessizlik ve estetik karşısında hayretler içinde kalacaksınız.

Kullanıcı Dostu Kilometre Saati

CR1 modeli, özellikleri arasında barındırdığı "Dijital Kilometre Saati" ile size kullanıcı dostu çözümler sunmaya devam ediyor.

Dijital olmasının sağladığı avantajla hem görsel olarak renk katan hemde kullanım kolaylığı sunan bu özellik aynı zamanda aydınlatmasıyla da karanlıkta size kolaylık sağlıyor.

Işığınız Kaybolmasın...

CR1 ürün üzerinde yer alan tüm aydınlatma gereçleri en iyi LED ışıklandırma ile sağlanmış olup asla karanlıkta bırakmaz.

Gece gündüz farketmeksizin CR1 yanınızda ise her zaman ışık saçarsınız...

Üste Git
Özellikler

Üst Düzey Performans, Modern ve Şık Tasarım, Baştan Çıkarıcı Dizayn, Düşük Yakıt Tüketimi, Rahat Kullanım, Maksimum Güvenlik

3,537 TL
CR1

MOTOR
Hacmi 150.06cc
Motor Tipi 4 Zamanlı
Silindir Tek Silindir
Maksimum Güç 11.4 Hp (8.5 kw) 8000rpm
Yakıt Sistemi Karbüratör
Ateşleme C.D.I. Ateşleme
Soğutma Hava Soğutmalı
GÜÇ AKTARMA
Sürüş Sistemi Kuba Sürüş Sistemi
Ön Fren Disk
Arka Fren Kampana
SÜSPANSİYON
Ön Çift Teleskopik Çatal
Arka Helezonik Yay Çift Amortisör
Ön Lastik 80/90-17
Arka Lastik 110/80-17
BOYUTLAR
Uzunluk 1990 mm.
Yükseklik 1050 mm.
Genişlik 785 mm.
Dingil Mesafesi 1250 mm.
Boş Ağırlık 125 kg.
Kuba Motor ürünlerin teknik özelliklerini ve renklerini haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

Üste Git
Süspansiyon

CR1 yarış motorlarında kullanılan ters amortisör sistemiyle daha fazla denge sağlıyor. Normal amortisörlerde bir darbe geldiğinde dış borular hareket ederken bu tip amortisörlerde iç borular hareket etmektedir. Dolayısıyla ters amortisörlerde darbe emerken hareket eden kütle daha hafif. Bu da yoldaki özellikle ufak engebelere amortisörün daha rahat ve çabuk tepki vermesini sağlar.

kardeş bu fiyata nerde satılıyor ?

Genel olarak güzel ve sağlam bir motor yaklaşık bir sene kulladım ve arkadaşıma sattım satma sebebim kesinlikle herhangi bir memnuniyetsizlik ten dolayı değil motoru zevk için kullandığım için değişiklik olsun diye sattım ve değiştirdim şu an ise kuba platinum kullanıyorum motor hakkında aklında soru işareti olan varsa bir çok motor kullanmış biri olarak cr1 ve platinum parasını fazlasıyla hak eden ürünler diye bilirim bunların üzerinde honda yada yamana yazsaydı eğer ybr ve cbf den pahalı olacakları na eminim

Merhaba kardeşim bende bu motoru almayı düşünüyorum fakat ilk deneyimim olacak yardımcı olabilir misin bana uygun olur mu ?

Bende Kuba Cr1 Kullanıcısıyım

Arkadaşlar bende kuba cr1 kullanıcısıyım. Henüz 350 Kmdeyim ama Hafta Sonu Yaklaşık 150 Km Yol Yaptım Gayet Rahattım Rodajda olduğum için zorlamadım. Kullanım olarak gayet güzel motor. bir önceki motorum kanuni seyhandı. ona kıyasla çok çok güzel bir motor seri titreşim yok şuan için bir pişmanlığım yok sadece benzin göstergesine güvenmeyin :) orjinal lastikleri iyi değil eğer imkanınız varsa direk değiştirin. Aydınlatma sistemi gayet yeterli. şekil zevk işi bana göre gayet güzel tabi o kişiden kişiye değişir. çoğu kişiler çin malı uzak dur demesine rağmen kimseyi dinlemedim ve aldım. vay efendim 2006 model cbr 125 alsaydın vs çok duydum ama genede vazgeçmedim honda tamam daha kaliteli bir motor ama cr1 de benim içn gayet güzel motor sormak ve öğrenmek istediğiniz birşey olursa cevaplayabilirim
qMd2Ad.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------

bende merak ettim neden acaba bende bir cr1 kullanıcısıyım

Arkadaşlar bende kuba cr1 kullanıcısıyım. Henüz 350 Kmdeyim ama Hafta Sonu Yaklaşık 150 Km Yol Yaptım Gayet Rahattım Rodajda olduğum için zorlamadım. Kullanım olarak gayet güzel motor. bir önceki motorum kanuni seyhandı. ona kıyasla çok çok güzel bir motor seri titreşim yok şuan için bir pişmanlığım yok sadece benzin göstergesine güvenmeyin :) orjinal lastikleri iyi değil eğer imkanınız varsa direk değiştirin. Aydınlatma sistemi gayet yeterli. şekil zevk işi bana göre gayet güzel tabi o kişiden kişiye değişir. çoğu kişiler çin malı uzak dur demesine rağmen kimseyi dinlemedim ve aldım. vay efendim 2006 model cbr 125 alsaydın vs çok duydum ama genede vazgeçmedim honda tamam daha kaliteli bir motor ama cr1 de benim içn gayet güzel motor sormak ve öğrenmek istediğiniz birşey olursa cevaplayabilirim [url=http://hizliresim.com/qMd2Ad][url]http://i.hizliresim.com/qMd2Ad.jpg[/url][/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------

bende merak ettim neden acaba bende bir cr1 kullanıcısıyım

Çok hoş duruyor. bende almayı düşünüyorum 4.500 5.500 arası bir limitim var ve ilk motosikletim olacak daha önce scooter felan kulladım onlarda benim değildi yani hiç bir bilgim yok yardımcı olabilir misin almalımıyım yoksa başka bir model mi almalıyım şimdide çok teşekkürler.

Aklında soru işareti olan arkadaşlara bu moturu kullanmış biri olarak gönül rahatlığıyla öneririm parasını hak eden bir motor veda emin olun parça kaliteside kotu degil

Aklında soru işareti olan arkadaşlara bu moturu kullanmış biri olarak gönül rahatlığıyla öneririm parasını hak eden bir motor veda emin olun parça kaliteside kotu degil

Eywallah kardşeim senin yorumdan sonra gititm beğendim aldım manyak bişey çok güzel ben ilk defa kullanıyorum diyemi öyle geliyo bilmiyorum aa mükemmel bişey

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar