Kuba Çita 100R mi ? Mondial kt125 mi ?

Merhabalar arkadaşlar. Baya bir süredir forumda yoktum beni tekrar buraya getiren bu kararsızlığım oldu. Öncelikle bende 2014 model "Kuba Çita 100R Gold" var. Ben 2.300 tl ye satıyorum, bir motorcu arkadaşta "2008 model Mondial kt125" var 1.300 tl istiyor ama takasa girersek üste para verecek durumda değilmiş. Bende şu aralar Chopper-Cruiser tarzı sevmeye başladım ve benim motorda plaka yok o arkadaşın motoru trafiğe çıkışlı. Konuya gelirsek ben Kuba yı verip Mondial kt125 i aliyim ve o aradaki 1000 tl farkı da mondiali motorcuya depo gösterge falan komple yeniletiyim diyorum sizce mantıklı mıdır yoksa kuba kalsın mı ?

Motosikleti
BWS 100
kt dökülüyordur. çıta dan bir farkı olacağını sanmıyorum.

Plakasız 100 lük kuba çitanın edeceği taş çatlasın 1500 lira, 2300'e satabiliyorsan sat ama o kadar etmez o yüzden mondiali al.

Taş gibi drifti okadar ekstralarla michlene lastiklerle 2.300 e satamıyorum millet çıtaya 2.300 istiyor :pr:

kt dökülüyordur. çıta dan bir farkı olacağını sanmıyorum.

Çitatan bir farkı olacağını sanmıyorum derken çita taş gibi motosiklet o kadar basıyorum bir yerinden tık ses bile gelmiyor benim sorunum plaka yok bende uğraşmak istemiyorum direk trafiğe çıkışlı aliyim diyorum nasıl olsa ben onu Harley Davidson'a çeviririm:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------

Plakasız 100 lük kuba çitanın edeceği taş çatlasın 1500 lira, 2300'e satabiliyorsan sat ama o kadar etmez o yüzden mondiali al.

Taş gibi drifti okadar ekstralarla michlene lastiklerle 2.300 e satamıyorum millet çıtaya 2.300 istiyor :pr:

2.300 takasta rahat sayıyorlar hatta bir arkadaş 3000 e veriyor kendi çitasını, tutulmasının sebebi de motoru alıpta şikayetçi olan görmedim hem yüksek model araçlar 2014- 2015 ve en çok oynanılabilecek motor türü chopper yapan mı dersin 300 lük yapan mı kendi gözümle gördüm 😎 Ayrıca Mondial'i alınca çita kadar rahat edemiyeceğimi de biliyorum ama baya trafiğe çıkışlı plakalı baya oynarım ben onunla..

Son düzenleme:
Motosikleti
BWS 100
Çıta taş gibi motosiklet ise ona binmeye devam et. Çıkartamıyormusun plaka.
2009 dan beri seyhan150'm var. Bilirsin seyhan ile kt aynı.
O kadar bakmama rağmen, ampül patlatır, akü şarj olmaz, frenler allah'a emanet. Yağmurda binmenin imkanı yok Lastiklerin yolla alakası kalmıyor :)
Ama namussuz hala ilk marşda çalışır tıkır tıkır. O kadar yatsın, aylarca çalışmasın, vur ayak marşını, anında çalışır meret. Seviyorum satmam da, anısı çok.:)
Ama hani acemiliğimi onda attım anısı çok severim ama eksiği de çok, titreşim falan fazla. Ben bunları hyosung veya bir japona kıyasla yazdım.
Çıta yı hiç bilmiyorum. Belki iyidir belki kötüdür. Ama seyhanı tanıdığım için böyle yazdım.

Çıta taş gibi motosiklet ise ona binmeye devam et. Çıkartamıyormusun plaka.
2009 dan beri seyhan150'm var. Bilirsin seyhan ile kt aynı.
O kadar bakmama rağmen, ampül patlatır, akü şarj olmaz, frenler allah'a emanet. Yağmurda binmenin imkanı yok Lastiklerin yolla alakası kalmıyor :)
Ama namussuz hala ilk marşda çalışır tıkır tıkır. O kadar yatsın, aylarca çalışmasın, vur ayak marşını, anında çalışır meret. Seviyorum satmam da, anısı çok.:)
Ama hani acemiliğimi onda attım anısı çok severim ama eksiği de çok, titreşim falan fazla. Ben bunları hyosung veya bir japona kıyasla yazdım.
Çıta yı hiç bilmiyorum. Belki iyidir belki kötüdür. Ama seyhanı tanıdığım için böyle yazdım.

Aslında plaka çıkartabilirim ama hem uğraşmak istemiyorum hemde şu aralar çok fazla masrafım oldu a2 ehliyetim var ve B Ehliyet sınavına da girdim onu da aldım yani şu aralar para verecek durumda değilim. O zaman sen Kt yi az çok biliyorsundur yani Çita'da mı kal diyorsun ?

Motorunu 2300 lira satıp başka motor tercih edebilirsin almaya düşündüğün motor seni hayattan soğutabilir.

Merhabalar arkadaşlar. Baya bir süredir forumda yoktum beni tekrar buraya getiren bu kararsızlığım oldu. Öncelikle bende 2014 model "Kuba Çita 100R Gold" var. Ben 2.300 tl ye satıyorum, bir motorcu arkadaşta "2008 model Mondial kt125" var 1.300 tl istiyor ama takasa girersek üste para verecek durumda değilmiş. Bende şu aralar Chopper-Cruiser tarzı sevmeye başladım ve benim motorda plaka yok o arkadaşın motoru trafiğe çıkışlı. Konuya gelirsek ben Kuba yı verip Mondial kt125 i aliyim ve o aradaki 1000 tl farkı da mondiali motorcuya depo gösterge falan komple yeniletiyim diyorum sizce mantıklı mıdır yoksa kuba kalsın mı ?

150kt de olabilir, balansörlü hem daha yeni

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar