Kuba Kuba CG100 - CG100 Sport - CG150 Sport Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu kadar Çinli düşmanı olmayın. Parçası en kolay bulunan motosikletler çinli cg ve cup'lar. Bu bir gerçek.
Düşmanlık değil , servislerdeki eksiklik benimkisi , örneğin mondialin parçası İzmir de var fakat kuba nın burada merkezde yok !!! , sizin bildiğiniz varsa yardımcı olabilirseniz bana , memnun olurum .

Neredeyse bütün parçaları online olarak alabilirsiniz. Hem çok ucuza, hem de ayağınıza kadar gelir.
rialli.com ve camgoz.com benim bildiğim en ucuzları.
Düşmanlık derken sizin söyleminiz için değil genel olarak böyle bir durum var o yüzden söyledim.

Neredeyse bütün parçaları online olarak alabilirsiniz. Hem çok ucuza, hem de ayağınıza kadar gelir.
Düşmanlık derken sizin söyleminiz için değil genel olarak böyle bir durum var o yüzden söyledim.
Netten alışverişe pek güvenemiyorum açıkçası , bana elden satacak mekandan almak istiyorum , Ege motor var mesela burada fakat kubanın parçası yok onlarda da, diğerleri mevcut.

Netten alışverişe pek güvenemiyorum açıkçası , bana elden satacak mekandan almak istiyorum , Ege motor var mesela burada fakat kubanın parçası yok onlarda da, diğerleri mevcut.
Netten alışverişin bence pek güvenilmeyecek bi yanı yok, ptt'den posta çekiyle veya banka havalesiyle ödeme yapıyorsunuz. Kargonun eksiksiz ve doğru gelmesinde de genelde sıkıntı çıkmıyor ufak tefek yanlış gelen parçalar oluyo ama genelde büyükşehirlerdeki parçacılara göre fiyatlar yüzde 50'ye kadar ucuz olabildiğinden toplamda fazlasıyla kârlı çıkıyorsunuz.

Teknik olarak bir çekinti değil mengü , yalan yanlış şeyler gönderiliyor , şahit oluyoruz ya ! ondan çekintim. Yani firmalar hiç olmazsa büyük şehirlerde parça satışı yapsalar çok iyi olur bence , hem parçası yok imajını silmiş olurlar , mondeal yapıyor bunu mesela İzmir de , kuba da yapar istese.

Hatta bak şu anda evdeki odamda adım atacak yer yok motor parçaları odamı işgal etti hepsi internetten sipariş ettiğim parçalar yüzünden :cherry: bütün siparişlerimi eksiksiz kargolayan rialli ve camgöz motosiklete teşekkür ederim.

http://www.kubamotor.com/new4/urunlerimiz/touring/xcg150

http://www.kubamotor.com/new4/urunlerimiz/touring/strike150

dün kuba'nın sayfasında bunları gördüm tipleri hosuma gıttı fakat fıyat konusunda bı bılgı yok. bıraz arastırdım ettım baktım ki sahibinden.com'da iki tane ilan var. ilanlar bunlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-sehrin-yeni-yakisiklisi...ucerlerden-111872859/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-sehrin-yeni-yakisiklisi...ucerlerden-111873409/detay

Strike 150'nin fiyatı 2150tl. acayip bi fiyat yani 125lik bile bu fiyata yok hiçbi markada. eger bu fıyat dogruysa Strike'la yakından ilgilenicem. Bayilere geldi mi hiç gören varmı bu motorları ? bu iki ilan da Üçerler'den. sadece üçerlere mi geliyo bu yeni cıkan motorlar anlamıyorum kı? ne yenı motor varsa adamlarda ılanı var. onları da bı aramayı dusunuyorum. burda bi kuba bayısı var oraya da sorusturcam buraya da bı yazayım belkı bısey gelır dedım

Kardeşler ben 125 üst silindir aldım camgözden adamlara o kadar söyledim orjinal mı, orjinal olsun diye bastırdım bastırdım bastırdım cevap olarak evet orjinaldir dediler. ben de inandım bilmedim ki ticaret bu kadar da olmaz dedirtecek cinsten insanlığı öldürmüş. Parça geldi dökümünü görmeliydiniz yere bir kere düşüverse elinizden dağılacak gibi duruyordu. Onu takmadım tabi. Başka yerden orjinal parça bulup taktırdım.

cg150-s balansörlü olduğu için titreşim sıfır uzun yolda insanı hiç yormuyor,yakıt tüketimi ve yedek parçası sorunsuz alacak arkadaşlara kullanıcı olarak tavsiye ederim.

Kardeşler ben 125 üst silindir aldım camgözden adamlara o kadar söyledim orjinal mı, orjinal olsun diye bastırdım bastırdım bastırdım cevap olarak evet orjinaldir dediler. ben de inandım bilmedim ki ticaret bu kadar da olmaz dedirtecek cinsten insanlığı öldürmüş. Parça geldi dökümünü görmeliydiniz yere bir kere düşüverse elinizden dağılacak gibi duruyordu. Onu takmadım tabi. Başka yerden orjinal parça bulup taktırdım.

Bizim Adana'da hemen hemen herkes oradan alışveriş yapar. Şikayetçi olana denk gelmedim.
Sizin başınıza gelen için ise çok ayıp etmişler. Böyle davranırlarsa müşteri kaybederler.

cg 100 sport motorsikletim cok memunum hız için motorsiklet kullanan arkadaşlara tavsiye ederim ben cok memunum köyde kullanıyorum bakımların düzenli yaptırdıgından bu yana hiç bi arıza vermedi..

cg 100 sport kullanıyorum cok memunum.. hız için motorsiklet kullanan arkadaşlara tavsiye ederim ben cok memunum köyde kullanıyorum bakımlarına düzenli yaptıgımdan bu yana hiç bi arıza vermedi

Arkadaşlar Ben Kuba Cg 100 Sport Alacam biraz bilgilendirirseniz sevinirim nasıl iyimi yakıt tüketimi fln bu cumartesi alacam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar