nereden buluyorsunuz yedek parçasını .
Bu kadar Çinli düşmanı olmayın. Parçası en kolay bulunan motosikletler çinli cg ve cup'lar. Bu bir gerçek.
nereden buluyorsunuz yedek parçasını .
Düşmanlık değil , servislerdeki eksiklik benimkisi , örneğin mondialin parçası İzmir de var fakat kuba nın burada merkezde yok !!! , sizin bildiğiniz varsa yardımcı olabilirseniz bana , memnun olurum .Bu kadar Çinli düşmanı olmayın. Parçası en kolay bulunan motosikletler çinli cg ve cup'lar. Bu bir gerçek.
Netten alışverişe pek güvenemiyorum açıkçası , bana elden satacak mekandan almak istiyorum , Ege motor var mesela burada fakat kubanın parçası yok onlarda da, diğerleri mevcut.Neredeyse bütün parçaları online olarak alabilirsiniz. Hem çok ucuza, hem de ayağınıza kadar gelir.
rialli.com ve camgoz.com benim bildiğim en ucuzları.
Düşmanlık derken sizin söyleminiz için değil genel olarak böyle bir durum var o yüzden söyledim.
Netten alışverişin bence pek güvenilmeyecek bi yanı yok, ptt'den posta çekiyle veya banka havalesiyle ödeme yapıyorsunuz. Kargonun eksiksiz ve doğru gelmesinde de genelde sıkıntı çıkmıyor ufak tefek yanlış gelen parçalar oluyo ama genelde büyükşehirlerdeki parçacılara göre fiyatlar yüzde 50'ye kadar ucuz olabildiğinden toplamda fazlasıyla kârlı çıkıyorsunuz.Netten alışverişe pek güvenemiyorum açıkçası , bana elden satacak mekandan almak istiyorum , Ege motor var mesela burada fakat kubanın parçası yok onlarda da, diğerleri mevcut.
Rialli ve camgöz tamam not aldım teşekkürler mengü.
Size de çok teşekkür ederim , pardon .!.Bende söyledim aynısını. Teşekkür neden Mengü'ye?![]()
Size de çok teşekkür ederim , pardon .!.
Neredeyse bütün parçaları online olarak alabilirsiniz. Hem çok ucuza, hem de ayağınıza kadar gelir.
rialli.com ve camgoz.com benim bildiğim en ucuzları.
Düşmanlık derken sizin söyleminiz için değil genel olarak böyle bir durum var o yüzden söyledim.
Kardeşler ben 125 üst silindir aldım camgözden adamlara o kadar söyledim orjinal mı, orjinal olsun diye bastırdım bastırdım bastırdım cevap olarak evet orjinaldir dediler. ben de inandım bilmedim ki ticaret bu kadar da olmaz dedirtecek cinsten insanlığı öldürmüş. Parça geldi dökümünü görmeliydiniz yere bir kere düşüverse elinizden dağılacak gibi duruyordu. Onu takmadım tabi. Başka yerden orjinal parça bulup taktırdım.
Bir litre benzinle kaç km yapıyor sizinkisi ?cg150-s balansörlü olduğu için titreşim sıfır uzun yolda insanı hiç yormuyor,yakıt tüketimi ve yedek parçası sorunsuz alacak arkadaşlara kullanıcı olarak tavsiye ederim.