Kuba Blueberry Gaz Kesme Sorunu?

Motosikleti
MT 25
Herkese merhabalar abilerim ablalarım kardeşlerim. Motorum bir çukurdan sert geçme sonucu bir anda ışıkları kapatıp komple kendini kapatmıştı. Daha sonrasında tamirciye götürdüm ama öyle dandik köşe başı tamirci değil oturduğum ilin en iyi teknik servisi diyebilirim. Her neyse motoru cumartesi günü 24.09.2022 tarihinde aldım sorun çözülmüş gibiydi yani motor artık çalışıyordu ama şöyle bir sorun ile karşılaştım;

Gaz Kolunu asla ve asla ortaya ya da kökleme seviyesine getiremiyordum çünkü ne zaman 20 - 30 - 35km hızın arasının yukarısına çıksam gaz kesiyordu. Bazen bayır aşağı olduğunda köklediğimde gazı kesip bir anda veriyor ama tekrar yol düzleşince gazı bir kere bırakmam ile yine kesme yapıyor. Bujinin değiştiğini söylediler ve sibop ayarı vs. yapılmış. Sorun nerede olabilir? Gaz kolunda sorun olabilir mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------

Küçük bir gelişme: Gaz kesme olayını gaz kolunu bir kere açıp gaz kesiyor sonrasında kapa aç kapa aç yapıyoruz gaz koluyla gaz kesme düzeliyor. Bu belki sorunun ne olduğunu anlaşılır hale getirebilir.

Son düzenleme:
Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
merhabalar,
Yaşadığınız sorun aklıma limitörü getirdi, benim bildiğim 50 cc motorlar yönetmelik gereğince 45 km ile limitleniyor, o yüzden siz tapagaz yaptığınızda makine hızı limitlemek için gazı kendi kesiyor. Benzer bir durum Mondial Revival 50'de de var. limitör iptali yaptırabilirsiniz ancak bu zamanda garantiden çıkıyor alet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar