Kara kedidir sizin için biçilmiş kaftan efenim![]()
Kara kedidir sizin için biçilmiş kaftan efenim![]()
Ne elin hintli ktmsini ovuyosun burda ya misss gibi R25 dururken, suspansiyonu da iyi gidisi de iyi torku da yuksek freni de acayip fiyati da ucuz zaten dandik dandik hindistan mali degil safkan capon kendileri.
Rc 250 titreşimi efsanevi. Mondial Mr 150'den hissedilir derecede daha fazla titreşime sahip olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sağ ayak ve el sürüşten soğutuyor. Ama titreşimi var "pis, kaka" denilemez tabi. Konsept satıyorlar ve bunu en başarılı şekilde uyguluyorlar. Duke ise almak isteyeceğim motorların en başında geliyor. Duke ayrı bir şey.![]()
Rc 250 titreşimi efsanevi. Mondial Mr 150'den hissedilir derecede daha fazla titreşime sahip olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sağ ayak ve el sürüşten soğutuyor. Ama titreşimi var "pis, kaka" denilemez tabi. Konsept satıyorlar ve bunu en başarılı şekilde uyguluyorlar. Duke ise almak isteyeceğim motorların en başında geliyor. Duke ayrı bir şey.![]()
Mondial'in balansörlü blokunda 62mm'lik piston varsa titreşim yok gibi bişey. Balansörü ona göre ayarlamışlar. Daha küçük veya büyük piston varsa biraz titriyo ama yine de balansörsüz 125-150'likler kadar değil. KTM ve ikizi Bajaj malesef titreşim konusunda hiç üzerinde çalışılmayan motorlar. Motordaki titreşimi azaltmak bi yana, sürücüye ve yolcuya etkisini azaltmak konusunda da bişey yapmıyolar.Rc 250 titreşimi efsanevi. Mondial Mr 150'den hissedilir derecede daha fazla titreşime sahip olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sağ ayak ve el sürüşten soğutuyor. Ama titreşimi var "pis, kaka" denilemez tabi. Konsept satıyorlar ve bunu en başarılı şekilde uyguluyorlar. Duke ise almak isteyeceğim motorların en başında geliyor. Duke ayrı bir şey.![]()
Mondial'in balansörlü blokunda 62mm'lik piston varsa titreşim yok gibi bişey. Balansörü ona göre ayarlamışlar. Daha küçük veya büyük piston varsa biraz titriyo ama yine de balansörsüz 125-150'likler kadar değil. KTM ve ikizi Bajaj malesef titreşim konusunda hiç üzerinde çalışılmayan motorlar. Motordaki titreşimi azaltmak bi yana, sürücüye ve yolcuya etkisini azaltmak konusunda da bişey yapmıyolar.
Selenin ön kısmına depoya doğru minik bir yastık koymak isteyebilirsin. Özel bölgeye çok fena titreşim veriyo. Şehiriçinde daha çok rahatsız ediyo nasılsa 90-100 giderken pek titremiyo ama 60km altı hızlarda daha çok titriyo.Bajaj artci selesi rahatsiz diye biliyordum ben de ama surucude cok bisey yok diye okumustum.
Bu konuyu acan arkadas ta resmen benim icin acmisbaslik acip tum bunlari sorsam bu kadar bilgi bulamazdim
![]()
Nasıl ya? yohh artık.. turuncusu yeter ...
Tek mavi motosiklet seven benim sanırımmovistar falan..:wiinkk: raceblue da olabilir
Turuncu bende 3. sırada falan![]()
Kesinlikle yalnız değilsin bende mavi aşığıyım :queen: Şuan kullandığım kawasakimi bile(kawasaki denince akla ilk gelen şey yeşildir) mavi aldım![]()
Malzeme kalitesi olarak Yamaha ve Kawasaki ye yaklaşamaz bile.
Malzeme kalitesi olarak Yamaha ve Kawasaki ye yaklaşamaz bile.