Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kolayı var volta 3000 wat alın 0 titreşim hatta açık unutursunuz.olmadı üstüne 30 bin koy zero ds 12 al 
Burada karşılaşacağın üç kelime, abs,kaydırmalı debriyaj, rosso 2.
hadi abs ve lastik tamam da, bu sınıfta bir motorda kaydırmalı debriyaja (piste çıkmıyorsan) ihtiyaç duyanlar, motosiklet eğitim ve tecrübelerini bir daha gözden geçirmeli. ben bu yaşa geldim 20 ye yakın çeşit motosiklet kullandım, hiç kaydırmalı debriyaj a ihtiyaç duymadım, olsaydı iyi olurdu dediğim bir durumla karşılaşmadım.
xj ve versys hatta vstorm ile Duke'ü karşılaştırmakta oldukça ilginç...
Ben de başlangıç için düşünüyordum, ancak fazla geleceğini söyledikleri için almadım, ancak aldığım eğitim ve kendi sürüşümü farkettiğim için keşke direkt 390'la başlasaymışım diyorum neyse nasip böyleymiş şimdiden hayırlısı olsun, bu arada uzun yolda da her 200 km vs. dinlenirseniz bir sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum, ayrıca spormoto'nun ınstagram sayfasında bir bayan arkadaş Duke 200 ile avrupa turuna çıktı artık gerisini siz düşünün![]()
xj ve versys hatta vstorm ile Duke'ü karşılaştırmakta oldukça ilginç...
Tercih edecegim son marka. Tabi kilolular tercih edebilir, o kadar titresimden sonra vucut yag yakimi artacagi icin
Rc 200,250 ve 390 kullandim, uzun boylu degil tabizira uzun kullanmak istemedim.
Tek silindirle modeller öyle olabilir ama markayı tümden genellemek doğru değil. İki silindirli modeller titreşim açısından çok da sorunlu değil. Hatta birçok 4 silindirli motorun (BMW S1000XR, Honda CB1000R) daha yüksek devirde (5bin - 6bin) gidonda yaptığı yüksek frekanslı titreşim daha rahatsız edici bence.
KTM disinda da tek silindirli motosikletleri kullandık, ama hiç birisi bu denli titreşim ile anılmıyor sanırım? Yanlış biliyorsam düzeltin. Diğer taraftan motosiklet 2 silindir, veya 4 silindir olduğu zaman titresim " 0 " diye bir durum da yok tabiki..
Tek silindirli modeller diğer markalara göre daha az titreşimli, ya da iki silindirli modellerde titreşim yok demedim hiç. Sadece "Tercih edecegim son marka. Tabi kilolular tercih edebilir, o kadar titresimden sonra vucut yag yakimi artacagi icin" şeklinde marka bazındaki genellemenizin yanlış olduğunu yazdım. Çünkü V2 modellerde titreşim sorun olmaktan çıkıyor. Arada büyük fark var.
Açıkçası tipini ben de çok seviyor değilim. Hele hele 390 motorsikletten çok oyuncağa benziyor nerdeyse.Konu 390, o bağlamda.
Yoksa benimm ktm'e sempati duymamam benden başkasını bağlamaz tabiki. Siz veya diğer sevenler gidip tercih edeceklerdir, ben kullanıcısı da değilim, yaptığım yorum 3-5 test ettiğim motosikletten edindiğim izlenimden ileri gelmez,
Sevmedim, sevemedim.. 1 tane gözüme hoş gelen motosikleti var, o da hoplamalı zıplamalı super motosu..
KTM'in neresi Honda'dan sağlam ki?
çokça kez binmiş birisi olarak onun kadar titrediğini net bir şekilde söyleyebilirim size.
Başlangıç ya da ara geçiş için, tecrübesizlerin kısa süreli keyif ile binebilecekleri motorlardır ktm tek silindir serisi 200-390.
hem motorcu yenidir titreşimi anlamaz, daha titremezine sahip olmadığı için, hem zaten geçiş yada başlangıç motorudu, çok uzun süreler binilip çok yol yapılaz rahatsız edecek kadar uzun yol, hem de marka olarak kaliteli bir markadır. motorlarına binilebilir.
Gel gelelim ben alırım, 0km 390 yıllarca kullanırım, yada 690 tarzı motorları alırım, ve yahut abartır 1200 serisi falan alırım derseniz, hata yaparsınız. Konforsuz eziyetli, maliyetli, çok yakan, tabiri caiz ise az kaçan motosikletleriniz olmuş olur. Hiç bir zaman bir 4 silindirin keyfinide alamaz ve motorculugu yasayamazsınız. Motosiklet demek 4 silindir demektir, yağ gibi akacak, sesi gidişi, konforu keyif verecek, hızı ve gücü tatmin edecek.
Bilindik, denenmiş kaliteli bir 4 silindir motorun keyfini, hiç bir motosiklet çeşidinde yaşayamazsınız. Motorculuk enide sonunda 4 silindire geçiş ile olur, yıllar sonra inat edip sonunda geçer, sonra tüh yıllarımı motosiklet kullanıyor sanarak geçirmişim deyip pişmanlık yaşarsınız.